מבזקים
נשבר הלב!!! הנרצח בפיגוע ליד נווה צוף: נתנאל שקרון, אב לשישה מעלי זהב הרמטכ״ל בזירת הפיגוע בנווה צוף: "צה״ל בדריכות גבוהה, פרוס וערוך בכוחות מתוגברים בכלל הגזרות וכך גם במהלך הצום" המחבל שביצע את הפיגוע בנווה צוף נעצר בבית חולים ברמאללה יום הכיפורים תשפ״ז 2026: זמני כניסת הצום וצאת הצום רגע של חסד באשדוד: המציל הראל וקנין סייע לאדם עם מוגבלות לטבול בים לפני יום הכיפורים פיגוע בנווה צוף: צוותי מד״א החזירו דופק לפצוע – מצבו אנוש; המחבל נמלט גדרה: רחוב שכביץ ייחסם לתנועה ביום שלישי – בגלל העברת צריף עתיק מודיעין מכבים רעות נערכת ליום הכיפורים: מחסומים יוצבו בכניסות לעיר וכוחות הביטחון יתוגברו אירוע חריג בבית מלון באילת לפני כיפור: מפקד מרחב אילת, נצ״מ אלון כלפון, קיים תדריך מבצעי לסגל הפיקוד ולכוחות המשטרה נס ציונה נערכת ליום הכיפורים: 13 עמדות עזרה ראשונה יוצבו ברחבי העיר לוד: בן 30 נפל מגובה במהלך בניית סוכה – נפצע בינוני מחכה לכם אחרי הצום: קינוח השוקולד האיטלקי שמכינים כבר היום הודעה חשובה לציבור: הרכבות יפסיקו לפעול ב־13:00 בערב יום כיפור – ולא יחזרו במוצאי הצום מסורת של זיכרון באשקלון: אלפי נרות נשמה חולקו בבתי העלמין בערב יום הכיפורים התחזה לקטין ואיים על נערות: הצהרת תובע נגד בן 20 מבת ים פארק ההדרים ברחובות: אלה שעות הפתיחה והסגירה ביום הכיפורים הודעה חשובה לתושבי גן יבנה פסטיבל בירת הגיבורים: נטע ברזילי ושמעון בוסקילה מגיעים לאופקים יום הכיפורים בדרום: כוחות משטרה יתפרסו מאילת ועד אשדוד – נקודות בידוק יוצבו בערים

אביו של רס"ן יובל עזרא: "אפשר להיות יריבים, אבל אסור שנהיה אויבים"

במהלך ימי השבעה ביקש אביו של הקצין שנפל בקרב להעביר מסר של אחדות לציבור: "כולנו צריכים להוסיף באהבת ישראל ולהוריד את הלהבות". הדברים נאמרו בעת ביקור ניחומים של ראש מועצת שומרון.

במהלך ימי השבעה על רס"ן יובל עזרא ז"ל, שנפל בקרב סמוך לחוות גלעד, ביקש אביו, חיים עזרא, להעביר מסר של אחדות לכלל הציבור בישראל.

הדברים נאמרו במהלך ביקור ניחומים של ראש המועצה האזורית שומרון, יוסי דגן, ויו"ר ועד היישוב חוות גלעד, משה חכמון, בבית המשפחה בבית דגן.

לדברי האב, דווקא בימים של כאב ואובדן יש צורך להפחית את השיח המפלג ולהרבות באחדות.

"כולנו צריכים להוסיף באהבת ישראל ולהוריד את הלהבות ואת הטמפרטורה. אנחנו אחים. כשיש שנאה, אויבים נכנסים. אפשר להיות יריבים, אבל אי אפשר בשום פנים ואופן להיות אויבים", אמר.

בני המשפחה סיפרו כי יובל היה אדם שפעל מתוך תחושת שליחות עמוקה, הקדיש את חייו להגנה על מדינת ישראל ועל אזרחיה, והאמין בחיבור בין אנשים גם בתקופות מורכבות.

ראש מועצת שומרון, יוסי דגן, שהגיע לנחם את המשפחה, אמר כי דבריו של האב הם מסר בעל משמעות לכלל הציבור.

לדבריו, "אהבת ישראל היא המשימה החשובה שלנו", והוסיף כי משפחת עזרא ביקשה להעביר חיבוק גם למשפחתו של בניהו מלט ז"ל, שנפל יחד עם יובל באותו אירוע.

רס"ן יובל עזרא ז"ל, קצין בחיל התותחנים, נפל במהלך קרב מול מחבל סמוך לחוות גלעד, בעת שפעל להגנת קבוצת מטיילים. יחד עמו נהרג גם בניהו מלט ז"ל.

בהלווייתו תיארו אותו בני משפחתו וארוסתו, תימור, כאדם בעל לב רחב, אהוב על סביבתו, שהקדיש את חייו למען אחרים ולמען ביטחון המדינה

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דובר צה"ל

דילוג לתוכן