מבזקים
נתניהו ביקר באור יהודה וזכה לתשואות; ליאת שוחט, האשה החזקה בבקעת אונו קראה לתושבים להצביע ליכוד טרגדיה בפסגת זאב: יצא לריצת בוקר וגילה גבר כבן 40 ללא רוח חיים אירוע חריג במסילת הרכבת: אדם נפגע ופונה בהכרה תרגיל חירום בבית החולים לניאדו בנתניה: תורגש תנועה ערה של רכבי כיבוי ומשטרה מקריית מלאכי לקהילת חלוצי עזה: היוזמה של התלמידות לזכר הלל עובדיה ז"ל נשבע אמונים לדאעש ותכנן פיגוע בעיר העתיקה: תושב אום אל-פחם נעצר נהג אוטובוס בירושלים עצר בגלל תקלה וספג קללות גזעניות: "זו הייתה חוויה משפילה" שאנן סטריט, משפט ציבורי וחידון עירוני: האירועים שיתקיימו בגבעתיים יום הבחירות עם הילדים: גן המדע ברחובות ייפתח במיוחד ליום השבתון שינויים בתחבורה הציבורית באשקלון: קו 15 תוגבר ותחנות חדשות בדרך אירוע חריג בשדה התעופה רמון אשקלון: תינוק בן תשעה חודשים נפל מגובה ופונה במצב אנוש נתיבות ואופקים במוקד תוכנית של 25 מיליון שקל לשיקום נחלים ופיתוח פינות טבע יבנה: השיטור העירוני קיבל ציון 94 בבקרת המשרד לביטחון לאומי אשדוד: שלושה חשודים בפרשת הכנופיות שוחררו – בית המשפט דחה את בקשת המשטרה להאריך את מעצרם קריית מלאכי: התוכנית להפחתת המשאיות והפקקים – כבישים חדשים ומסוף לאוטובוסים חשמליים ירושלים: 68 מיליון שקל הושקעו במבנה החדש של תיכון "דרך" בחומת שמואל הרצליה ורמת השרון: 22,700 דירות תקועות כבר שנים – והיום דיון מכריע על זיהום הקרקע באר שבע: 200 קורקינטים ואופניים חשמליים כבר ברחובות – כמה תשלמו על כל נסיעה? נתניה, הרצליה, ראשון לציון, אשקלון ואילת: ניקיון החופים הגדול יוצא לדרך – ובנתניה יונצחו שלושה חברים שנרצחו בנובה

אופקים: נתפס עם סכין ברכב, התנגד לשוטרים ואיים בתחנה – "אני אראה לך מה זה"

כתב אישום הוגש נגד תושב אופקים בן 40, לאחר שלפי הנטען נתפס כשברשותו סכין שהוחזקה בדלת הנהג, סירב להתלוות לשוטרים, השליך לעברם סיגריה ובהמשך איים על שוטר בתחנה וקילל אותו. התביעה הודיעה כי אם יורשע, היא עשויה לעתור למאסר בפועל

לשכת תביעות נגב דרומי של משטרת ישראל הגישה לבית משפט השלום בבאר שבע כתב אישום נגד ויאצ'סלב קורנבליט, בן 40 מאופקים, המייחס לו עבירות של החזקת סכין שלא כדין, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו ואיומים.

על פי עובדות כתב האישום, האירוע החל ביום 2 במרץ 2025, סמוך לשעה 09:21 בבוקר, כאשר הנאשם נהג ברכב מסוג פיג'ו השייך לבת זוגו ברחוב דוד בוזגלו באופקים, לכיוון רחוב דרך הטייסים.

לפי הנטען, באותה עת החזיק הנאשם סכין בתוך דלת הנהג של הרכב. שוטרים שהיו במקום פנו אליו וביקשו ממנו להתלוות אליהם לתחנת המשטרה.

אלא שעל פי כתב האישום, הנאשם התנגד להוראות השוטרים וסירב לעלות לניידת. במהלך האירוע, כך נטען, הוא אף השליך לעבר השוטרים את הסיגריה שעישן.

בהמשך עוכב והובא לתחנת משטרת אופקים. אלא שגם שם, לפי התביעה, האירוע לא הסתיים. בכתב האישום נטען כי בתחנה החל הנאשם לצעוק ולקלל לעבר אחד השוטרים ואף השמיע כלפיו איום ישיר.

לפי הנטען, הנאשם אמר לשוטר: "אני אראה לך מה זה, אתה בן זונה נאצי", כאשר לטענת התביעה הדברים נאמרו בכוונה להפחיד את השוטר או להקניטו.

בעקבות האירוע מייחסת התביעה לנאשם שלוש עבירות. הראשונה היא החזקת אגרופן או סכין שלא כדין, לאחר שלפי הנטען הסכין נמצאה בדלת הנהג ולא הוכח כי הוחזקה למטרה כשרה. בנוסף מיוחסת לו עבירה של הפרעה לשוטר במילוי תפקידו בעקבות סירובו להתלוות לשוטרים והתנהלותו בזירה, וכן עבירת איומים בגין הדברים שלפי הנטען השמיע בתחנת המשטרה.

ברשימת עדי התביעה מופיעים מספר שוטרים שהיו מעורבים באירוע ובחקירה, ובהם גם השוטר שאליו הופנה האיום הנטען.

כתב האישום הוגש לבית משפט השלום בבאר שבע באמצעות לשכת תביעות נגב דרומי של משטרת ישראל. התביעה אף הודיעה לבית המשפט כי קיימת אפשרות שבמקרה של הרשעה היא תעתור להטלת עונש מאסר בפועל.

ההליך המשפטי נגד הנאשם נמצא בראשיתו. יודגש כי מדובר בכתב אישום בלבד, הטענות המפורטות בו טרם הוכרעו בבית המשפט והנאשם נהנה מחזקת החפות כל עוד לא הורשע בדין.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אילוסטרציה שנוצרה באמצעות בינה מלאכותית

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן