מבזקים
מדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף הוארכה עד יום ראשון דובר צה"ל באזהרה חריגה: צפי לירי מוגבר מלבנון בשעות הקרובות מחברים את הנגב למרכז: פרויקט מסילת הדרום מתקדם לשלב הבא מהפכה בהתחדשות עירונית: ראשון לציון שוברת את הכללים עם “זכויות עודפות” לילה של חסימות ברחובות: הקו הכחול מתקדם – אבל הרחובות נסגרים באר שבע: דרמה באמצע הארוחה – גבר התמוטט אחרי שנחנק, וחזר לחיים אפשר לחזור לים: הוסרה אזהרת הרחצה בחוף מי עמי באשדוד תקלה בכבל שיתקה את הרכבת הקלה בירושלים – זה המקטע שלא פועל לא רק זיכרון: המסר מדימונה שמחבר עבר, הווה ועתיד גני תקווה הצדיעה לחסידי אומות העולם: “ניצוצות של אנושיות בתוך האפלה” נס ציונה עצרה מלכת: תלמידי שיבולים הובילו טקס שזכר דרך המשפחה “אור מתוך החושך”: גדרה עצרה לרגעים מצמררים של זיכרון באר יעקב מרכינה ראש: זיכרון השואה מקבל השנה משמעות כואבת במיוחד יאיר רביבו: “מהצורר הגרמני לצורר האיראני – היום יש לנו מדינה וצבא” “אם לא נהיה ביחד – לא נהיה בכלל”: המסר המצמרר של ראש עיריית גבעתיים קריית גת זוכרת: 953 שורדי שואה – והעיר שמבטיחה “לא עוד” צביקה ברוט: “הכוח שלנו הוא לא רק לנצח – אלא להישאר עם אחד” מודיעין מכבים רעות: 842 שורדי שואה – והעיר שעוטפת אותם ביום יום גן יבנה עצרה הכל: תלמידים הובילו טקס שצובט את הלב “הטיל רדף גם את הניצולים”: באר שבע חיברה עבר למציאות כואבת

אור ירוק: איזה רחוב בקרית עקרון אדום ומסוכן ביותר?

ארז קיטה מנכ"ל עמותת "אור ירוק", שלח לאחרונה מכתב לראש מועצת קרית עקרון, חובב צברי, בכדי להסב את תשומת ליבו לרחוב הרצל – אותו כינה רחוב אדום ומסוכן, שבו יש לטפל כדי למנוע את הנפגע הבא. ברחוב הרצל בקרית עקרון נפצעו 11 איש, 3 באורח קשה ו-8 באורח קל.

ארז קיטה מנכ"ל עמותת אור ירוק אמר לחדשות 08: "המרחב העירוני מנקז לתוכו נפגעים רבים בתאונות דרכים. למעשה זוהי זירת היפגעות מאוד ברורה עם מאפיינים דומים ואוכלוסיות הנמצאות בסיכון גבוה להיפגע בתאונות דרכים. השינויים התחבורתיים אשר נגרמו מווירוס הקורונה עלולים להחריף ולהגביר את מגמת ההיפגעות בתחום העירוני, כאשר רבים יעשו שימוש באופניים וקורקינטים חשמליים במקום שימוש ברכב פרטי. לכן, במשרד התחבורה והבטיחות בדרכים חייבים להעניק סמכויות לראשי הערים כדי שכל אחד ואחת מהם יקדמו את הבטיחות בעיר שלו.

"חייבים לקדם במהירות את המשך פרויקט "אופנידן" אשר במסגרתו סוללים מסלולי רכיבה בטוחים לרוכבי האופניים הרגילים, החשמליים והקורקינטים הממונעים. במקביל, יש להרחיב את הפרויקט גם לערים נוספות בכל רחבי הארץ. בצד השיפור בבטיחותם של רוכבי האופניים יש לאתר את נקודות התורפה להולכי הרגל כמו גם מעברי החציה האדומים, ולשפר בהם את התשתית במטרה לצמצם את מספר הולכי הרגל הנפגעים בערים. רק שילוב זרועות בין ראשי הערים ומשרד התחבורה והבטיחות בדרכים יוכל להביא לצמצום במספר הנפגעים בתחום העירוני".

 

דילוג לתוכן