מבזקים
גבר בן 38 נדקר ברחוב הרצל ברחובות אירוע חריג בפסגת זאב: גבר ואישה אותרו מחוסרי הכרה בביתם – מצבם קשה תאונה בהרצליה: הולך רגל כבן 30 נפגע מרכב – מצבו בינוני שבוע של חסימות ברחובות: עבודות המטרונית יסגרו מקטעים מרכזיים בעיר בשעות הלילה מוצ״ש של עומסים וחסימות ברחובות: משחק הכדורגל ישבש את התנועה באזור האצטדיון שימו לב: שדרות שא נס בבאר יעקב ייסגר לתנועה – אלה השעות וההסדרים הבשורה לנהגים: הגשר החדש בכביש 446 נפתח לתנועה שלושה פצועים בתאונה בין שני כלי רכב סמוך לקריית גת קטטה, סכינים וירי: כתב אישום נגד החשוד המרכזי בפרשה במודיעין עילית המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור שלום בוזגלו מאשדוד חיכיתם, שאלתם – והנה זה סוף־סוף מגיע: רמי לוי סטוק פותח סניף חדש בקניון רמלוד מזעזע: בן 17 מהמרכז נאשם במעשה מגונה בבת משפחתו בת ה-3.5 רכב עלה באש בפתח תקווה – כוחות הצלה הוזעקו 50 דקות וזה נגמר: הטירוף סביב המופע של מארינה ברחובות תושב מזרח ירושלים יואשם בתקיפת אשתו וילדיו 4 רימוני רסס ושני אקדחים נתפסו בת"א צה"ל: חיזבאללה שיגר שני רחפני נפץ לעבר כוחותינו בדרום לבנון ראשון לציון נערכת לחגים: פינוי האשפה יתוגבר גם בלילות בן 19 נאשם שפתח בירי בלב מרכז מסחרי במודיעין עילית ונמלט אחרי העתירה והמחלוקת על המכרז: זה מה שיקרה בשני מעונות היום בראשון לציון

אושר סופית: רשם הקבלנים יוכל לבטל את הרישום של מי שעלול לפגוע בשלום הציבור ובטחונו

מליאת הכנסת אישרה בקריאה שניה ושלישית את הצעת חוק רישום קבלנים לעבודות הנדסה בנאיות (תיקון מס' 8), התשפ"ד-2024. 31 חברי כנסת תמכו בהצעה, אל מול שנים שהתנגדו ושישה שנמנעו.

אושר סופית: רשם הקבלנים יוכל לבטל את הרישום בפנקס הקבלנים של מי שעלול לפגוע בשלום הציבור ובטחונו, כחלק מהמאבק בפשע המאורגן

מליאת הכנסת אישרה בקריאה שניה ושלישית את הצעת חוק רישום קבלנים לעבודות הנדסה בנאיות (תיקון מס' 8), התשפ"ד-2024. 31 חברי כנסת תמכו בהצעה, אל מול שנים שהתנגדו ושישה שנמנעו.

מוצע להסמיך את רשם הקבלנים לפי חוק רישום קבלנים לעבודות הנדסה בנאיות, התשכ"ט-1969 לבטל את הרישום בפנקס הקבלנים או לנקוט הליכים משמעתיים אחרים נגד מי שהרשם השתכנע בעקבות המלצת משטרת ישראל, כי הוא מעורב במעשים העלולים לגרום לפגיעה בשלום הציבור או לפגיעה מהותית בענף.

בהחלטה יתחשב הרשם בחומרת המעשים, מהותם, זיקתם לביצוע עבודה ועוד פרטים המנויים בהצעה. החלטת הרשם, שתהיה תקפה לשלוש שנים, לא תינתן אלא לאחר שהתאפשר לקבלן או למי שמבקש להירשם כקבלן הזדמנות לטעון את טענותיו בפני הרשם.

בדברי ההסבר להצעה נכתב: "בהצעת חוק זו מוצע להוסיף לחוק רישום קבלנים מנגנון הנוגע למאבק בהשפעה של הפשיעה החמורה והמאורגנת על ענף הבנייה באמצעות הסמכת רשם הקבלנים שלא לרשום או לבטל את הרישום בפנקס הקבלנים או לנקוט הליכים משמעתיים אחרים נגד מי שיש למשטרת ישראל מידע מהימן בעניינו על מעורבותו בפשיעה חמורה והרשם השתכנע שבשל טעמים של שלום הציבור וביטחונו או של פגיעה משמעותית בענף, קיימת מניעה לעיסוקו במקצוע הקבלנות".

◼️ הצטרפו לחדשות כלכלה, נדל"ן הייטק ועסקים בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן