אחר שחמאס איים להרחיב את טווח הירי לאיזורים נוספים בארץ, באיזור חיפה ובאילת החליטו הערב (רביעי) לפתוח מקלטים. סמוך לשעה 19:20 שוגרו מטחים כבדים של רקטות לעבר גוש דן, בגן יבנה, גדרה, יבנה ושאר יישובי השפלה והדרום. לאחר השיגורים, זוהתה פגיעה ישירה בבית באשקלון – נגרם נזק רב למבנה, אך ללא נפגעים בגוף. ילד כבן 6 נהרג כתוצאה מפגיעה ישירה במבנה מגורים בשדרות. כמו כן: צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע לפצועה קשה ולשלושה נפגעים בינוני וקל . יעקב ישראל בר יוחאי סגן ראש סניף איחוד הצלה בשדרות מדווח מהזירה: "הגענו למקום יחד עם צוות ניידת טיפול נמרץ של איחוד הצלה ונתקלנו בילד שנפצע אנושות ובאשה שנפצעה קשה. למרבה הצער נקבע מותו של הילד עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל. כמו כן הענקנו סיוע למספר נפגעים נוספים שסבלו מחבלות ופציעות הדף".

בצה"ל לא שוללים כניסה קרקעית לעזה – אם יהיה בכך צורך. לאחר שכ-1,200 רקטות שוגרו לישראל, הקבינט המדיני-ביטחוני מתכנס בשעה זו לדיון מיוחד במטרה להחליט אם להרחיב את המבצע. צה"ל תקף בניין רב קומות נוסף ברצועת עזה וחוליית משגרי נ"ט של הג'יהאד האיסלמי. במקביל אומר גורם בכיר בחמאס: מוכנים להפסקת אש בתנאי שתהיה הדדית.

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









