מבזקים
השקעה בנוער: גבעת שמואל חנכה את בית הקבע החדש של סניף בני עקיבא בעיר רוקח ומשורר נעצרו בחשד להסתה לטרור: המשטרה חשפה פרסומים ברשתות החברתיות 9 פצועים בתאונת דרכים בבאר שבע 2 שוהים בלתי חוקיים נעצרו באתר בנייה באבו גוש הכו, תיעדו והפיצו ברשת: כתב אישום נגד חמישה קטינים בעקבות תקיפת נער בפתח תקווה תקומה וטעם איטלקי: "קפה צ'יקו" החדש במצפה שדרות נפתח כמיזם הנצחה מרגש לגיבור ישראל עיריית מודיעין מכבים רעות מסבסדת מתחם למידה לסטודנטים בתקופת המבחנים סמוטריץ׳ בניר עוז: “החלוצים כאן הם תמונת הניצחון שלנו” אחרי תקיפת הישראלים סמוך למאחז: 4 חשודים נעצרו – כך התפתחו פעולות החקירה בשטח מבצע ענק באשקלון: המשטרה והעירייה יצאו למלחמה בעבירות בחוף הדסה עין כרם בדרך להרחבה ענקית: מספר מיטות האשפוז יגדל לכ – 2,400 המהפכה בבתי הספר ברחובות: תוכנית ה־AI שמכינה את הדור הבא לעולם האמיתי איך לשכנע כל אחד? הקורס החדש שמלמד את סודות ההשפעה באור יהודה מאות משתתפים, יריד ענק והצגות ילדים: בת ים חוגגת את חודש הקריאה כנס הפנטזיה שיכבוש את פתח תקווה: אבירים, אנימה, פוקימון ומצעד קוספליי על השטיח האדום אשקלון הופכת לבירת הקיץ: מאות אירועים, אטרקציות ב־10 שקלים ופסטיבל ענק שיכבוש את העיר לא רק במגרש: "המעודדת" של ילדי קריית אונו נלחמת על תשומת הלב שלהם – מול המסכים מהפכת הביטחון באופקים: כך ישתנו הכניסות לעיר כבר מהלילה המהלך שממצב את אשדוד במרכז תעשיית האופנה בישראל בן זוגה לשעבר של ליה מלכה נאשם באיומים; החשד במעורבות ברצח עדיין נחקר
משטרה

"אחרי ירושלים – העיר לוד עם הכי הרבה שוטרים בארץ"

סגן ראש העיר, גיל חדד, הקליט הודעה קולית למאות תושבים באפליקציית המסרים ווצאפ: "העיר בשליטה מלאה"
משטרה

ניסיון להשרות ביטחון בקרב תושבי העיר לוד. לאחר הרצח המזעזע שהתרחש אתמול בבוקר ובו נרצחה לידר סויסה יפה בת ה-33, שבה אווירה של חוסר ביטחון בעיר. הרבה שמועות ואי דיוקים יוצרים אווירה עכורה וכל אירוע עם נוכחות משטרתית הופך מיד לזירת רצח או אירוע פלילי אחר.

"אנחנו בעיר ללא רחמים אין איכות חיים", כתבה תושבת העיר. אחרת הוסיפה: "מה יהיה עם האסונות בלוד". המשפטים הללו נרשמו בקבוצת ווצאפ, לאחר אירוע רצח ואירוע תקלה טכנית ברכב שנשרף – וכאשר השמועה שהופצה על האירוע הזה אינה נגזרת מן המציאות – אירוע פלילי. "חבל שאתם מוציאים דברים ללא בדיקה ומלחיצים את כולם", השיב להן ששי שלמה מפקד התחנה שאף הוא חבר בקבוצה "מדובר בתקלה טכנית ברכב".

מי שבכל זאת מנסה להרגיע את התושבים הוא סגן ראש העיר, גיל חדד, שהקליט הודעה קולית למאות תושבים באפליקציית המסרים ווצאפ – ובה אמר: "אני מסתובב בכל העיר מ7 בבוקר. אני נמצא באירוע שבו נדלק רכב כתוצאה מתקלה טכנית ויש פה לפחות 30 שוטרים, מד"א, כיבוי אש… בלוד יש מאות, מאות של שוטרים ואין לכם מה לדאוג. אחרי ירושלים זו העיר עם הכי הרבה כוחות. אז באמת ,תהיו רגועים, הכל בסדר. יש פה שליטה מלאה של המשטרה. הכל בסדר, הכי חשוב – להירגע. הלחץ הזה – סתם מלחיץ את התושבים. העיר בשליטה מלאה".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון חדשות 08

דילוג לתוכן