מבזקים
ימים לאחר מותה: בת 71 אותרה ללא רוח חיים בביתה בפתח תקווה אמא מבאר שבע נאשמת שהשאירה את בנותיה ללא השגחה – והבת נפלה מהמרפסת 22.5 שנות מאסר לתושב ירושלים שניסה לרצוח אישה בת 74 בפיגוע לאומני המחווה לנתניהו באריאל: דרך חדשה נקראה על שם אביו בן 50 נמשה מהמים ללא הכרה באילת – מותו נקבע במקום ההחלטה התקבלה: בית קק"ל חדש יוקם בקריית גת ללא עלות: טברנה רמלאית עם גיל אוליאל תתקיים בבריכת הקשתות צו סגירה זמני לפאב מוכר באילת – בעקבות קטטה עפרה יהודה נבחרה לנהל את בית הספר נווה אילן באשקלון בעלות של 185 מיליון שקל: בית הספר החדש שנבנה בכפר שלם הקיץ מתחמם בבת ים: הטעויות בבית שעלולות להסתיים בשריפה סמוך לכפר סבא: בן 39 ירה באביו בצוואר עם חץ שאילתר ממוט ברזל הותר לפרסום: בן 20 תכנן פיגוע במועדון הפורום בבאר שבע ירושלים: השוטרים הבחינו בשני רעולי פנים – ואז גילו מה היה בשקית קריית מלאכי: כלי תקיפה ושכפ״צים נתפסו ברכב – ארבעה עוכבו לחקירה העוטף והצפון מקבלים עדיפות: קק"ל תעניק 15% יתרון לעסקים הבשורה לספורטאים ביבנה: מלגות עירוניות בדרך תל אביב: נתפסו בשעת מעשה כשגררו קטנוע שנגנב דקות קודם לכן תנועה חריגה בשמי ישראל: מה צפוי להתרחש אחר הצהריים? באר שבע: שדד אישה בכיסא גלגלים – וכעבור שעה נתפס בבנק
כוחות משטרה בזירת אירוע ברהט במסגרת חקירת רצח וחטיפה על רקע סכסוך בין משפחות

אחרי שנה במנוסה: כתב אישום הוגש נגד תושב רהט בגין רצח קטין וחטיפת אחיו

פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום חמור נגד צעיר בן 26 מרהט, הנאשם ברצח קטין, חטיפת אחיו, שוד ועבירות נשק. על פי הנטען, המעשים בוצעו על רקע סכסוך בין משפחות סביב חשד לגניבת כלי נשק
כוחות משטרה בזירת אירוע ברהט במסגרת חקירת רצח וחטיפה על רקע סכסוך בין משפחות

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד ראזי אלעוברה, בן 26 מרהט, המייחס לו עבירות חמורות ובהן רצח בנסיבות מחמירות של קטין, חטיפה, שוד בנסיבות מחמירות, חבלה בכוונה מחמירה ועבירות נשק.

על פי כתב האישום, שהוגש באמצעות עו"ד אדוה לוי ויצגן מפרקליטות מחוז דרום, בין משפחתו המורחבת של הנאשם לבין המנוח ובני משפחתו התנהל סכסוך ממושך על רקע חשד לגניבת כלי נשק ממשפחתו של הנאשם.

מהחקירה עולה כי בליל 27 באפריל 2025 עקבו הנאשם ואחרים אחר רכב שבו נסעו המנוח ואחיו ברחבי רהט. כאשר הרכב עצר בצד הדרך, עצרו החשודים מאחוריו והתקרבו אליו כשהם חמושים.

לפי כתב האישום, הנאשם ניסה לפתוח את דלת הרכב, ולאחר שלא הצליח הכניס את פלג גופו העליון דרך חלון הנהג וירה מספר יריות מטווח קצר לעבר יושבי הרכב. במקביל ירה לעברם גם אחד החשודים הנוספים.

כתוצאה מהירי נפגעו שני האחים. על פי הנטען, לאחר מכן התפתח מאבק בין המעורבים, שבמהלכו הצליחו החשודים להשתלט על אחיו של המנוח, להוציאו בכוח מהרכב ולהכניסו לתא המטען של אחד מכלי הרכב שנמלטו מהמקום.

האח שנחטף אותר בהמשך כשהוא פצוע ופונה לקבלת טיפול רפואי.

המנוח עצמו נותר בזירה לאחר שנפגע מהירי. צוותי רפואה שהוזעקו למקום ניסו לבצע בו פעולות החייאה, אולם נאלצו לקבוע את מותו. על פי כתב האישום, הוא נפגע מקליע שחדר דרך גבו ופגע בלבו ובריאותיו, וכן מקליע נוסף שפגע ברגלו.

במקביל להגשת כתב האישום ביקשה הפרקליטות להורות על מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.

בבקשת המעצר ציינה הפרקליטות כי קיים חשש ממשי להימלטותו של הנאשם, בין היתר משום שלאחר ביצוע העבירות המיוחסות לו הוא נמלט מהאזור ונתפס רק כעבור כשנה, כאשר שהה בשטחי הרשות הפלסטינית.

התיק נחקר על ידי ימ"ר נגב ותחנת משטרת רהט, ובפרקליטות סבורים כי חומר הראיות שנאסף מבסס את האישומים החמורים המיוחסים לנאשם.


◼️ חדשות רהט והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אילוסטרציה שנוצרה באמצעות בינה מלאכותית

דילוג לתוכן