צעד משמעותי עבור הספורט ברחובות: מועצת העיר אישרה השבוע שורת החלטות שנועדו להסדיר לראשונה את מעמדן של שלוש אגודות הכדורגל הוותיקות והמרכזיות בעיר – מכבי שעריים, מכבי רחובות והפועל מרמורק.
ההחלטה, שהתקבלה בהתאם להמלצות ועדת המשנה להקצאת קרקעות, מאפשרת לפתוח בהליך הקצאה מסודר של שטחים ציבוריים לתקופות ארוכות טווח, במטרה להעניק לאגודות יציבות תפעולית ואפשרות לתכנן את פעילותן לשנים קדימה.
מדובר במהלך משמעותי עבור שלוש הקבוצות, שפעלו במשך שנים ללא הסדרה ארוכת טווח של השטחים שבהם הן מקיימות את פעילותן. בעירייה מציינים כי המהלך נועד ליצור מסגרת ברורה ושוויונית שתאפשר לאגודות להמשיך ולהתפתח, תוך השקעה בתשתיות ספורט ובמחלקות הנוער.
ההחלטה צפויה להשפיע על אלפי ספורטאים וספורטאיות ברחובות, החל מילדים ובני נוער ועד בוגרי הקבוצות, הנהנים מפעילות ספורטיבית מקצועית וקהילתית לאורך כל השנה.
ראש העיר רחובות, מתן דיל, אמר כי מדובר במהלך בעל חשיבות ארוכת טווח לעיר. לדבריו, הספורט מהווה חלק מרכזי בחיי הקהילה ובחינוך לערכים של התמדה, מצוינות, עבודת צוות ושייכות, ולכן יש חשיבות רבה להענקת אופק יציב לאגודות הפועלות בעיר.
בעירייה מדגישים כי ההסדרה תאפשר לקבוצות לתכנן קדימה, לגייס משאבים, לשפר מתקנים ולהרחיב את פעילותן, תוך חיזוק מעמדו של הספורט העירוני ברחובות.
המהלך מסמן עבור רבים מאוהדי הקבוצות ואנשי הספורט בעיר נקודת מפנה, לאחר שנים של חוסר ודאות סביב עתידן של האגודות הוותיקות, שהפכו לחלק בלתי נפרד מהזהות הספורטיבית והקהילתית של רחובות.
◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










