מבזקים
עשרות חברות נפרצו ומידע רגיש נאסף: חשד חמור נגד תושב אשקלון עד אלפי שקלים למילואימניקים: טעינת כרטיסי ה"פייטר" לשנת 2026 החלה היום מה הסתתר בתוך הבית ביריחו? קוף נמצא כלוא בכלוב – תושבת רמלה נעצרה היסטוריה בירושלים: קו L3 ייפתח בימים הקרובים – ולראשונה בישראל תפעל רשת רכבות קלות אכיפת דו־גלגלי באשדוד קיבלה תפנית: כלי תקיפה אותר ברשות אדם ברובע מהמחנה הממלכתי לליברמן: חבר מועצת הרצליה לשעבר יונתן יעקובוביץ מצטרף לישראל ביתנו 185 מיליון שקל הושקעו בבית הספר החדש בתל אביב שיישא את שמה של רונית אלקבץ ילד בן 7 נפל מעץ בבית שמש ונפצע בינוני כבר התחיל בקריית מלאכי: יריד החוגים ופסטיבל הקיץ נמשך עד 20:00 ירי בלב יפו: חשוד ניסה להימלט – ונעצר תוך דקות עם אקדח ותחמושת ימים לאחר מותה: בת 71 אותרה ללא רוח חיים בביתה בפתח תקווה אמא מבאר שבע נאשמת שהשאירה את בנותיה ללא השגחה – והבת נפלה מהמרפסת 22.5 שנות מאסר לתושב ירושלים שניסה לרצוח אישה בת 74 בפיגוע לאומני המחווה לנתניהו באריאל: דרך חדשה נקראה על שם אביו בן 50 נמשה מהמים ללא הכרה באילת – מותו נקבע במקום ההחלטה התקבלה: בית קק"ל חדש יוקם בקריית גת ללא עלות: טברנה רמלאית עם גיל אוליאל תתקיים בבריכת הקשתות צו סגירה זמני לפאב מוכר באילת – בעקבות קטטה עפרה יהודה נבחרה לנהל את בית הספר נווה אילן באשקלון בעלות של 185 מיליון שקל: בית הספר החדש שנבנה בכפר שלם

אחרי ששבה מהשבי – נועה ארגמני מחכה לאהובה אבינתן אור, עם אימו דיצה, במתחם רעים

המעגל ייסגר בקרוב והזוג האוהב סופסוף ייפגש: אבינתן אור יחור היום מהשבי האכזר בעזה. אימו דיצה ואהובתו נועה ארגמני, שבעצמה מכירה את המעמד הקשה, מחכות לו במתחם ברעים.

המעגל ייסגר בקרוב והזוג האוהב סופסוף ייפגש: אבינתן אור יחור היום מהשבי האכזר בעזה. אימו דיצה ואהובתו נועה ארגמני, שבעצמה מכירה את המעמד הקשה, מחכות לו במתחם ברעים.

אבינתן אור בן ה-32 נחטף על ידי מחבלי חמאס ממסיבת ה"נובה" בקיבוץ רעים בבוקר ה-7 באוקטובר 2023. אבינתן נחטף יחד עם בת זוגו, נועה ארגמני, כשהסרטון המתעד את חטיפתם והפרדתם האכזרית הפך לאחד מסמלי הזוועה של ה-7 באוקטובר והדהד בתקשורת העולמית.

נועה ארגמני חולצה במבצע צבאי הרואי לאחר כשמונה חודשים בשבי. מאז שחרורה, נועה משמשת כקולו הבלתי נלאה של אבינתן ושל שאר החטופים שנותרו מאחור, כשהיא נואמת ברחבי העולם למען שחרורו. חטופים ששבו לישראל במסגרת עסקת החטופים מסרו למשפחת אור אות חיים על כך שאבינתן חי, ואמרו כי הוא מוחזק בתנאים קשים. דיצה אור, אמו של אבינתן, סיפרה כי אף על פי שלא נאמר לה מה מצבו המדויק או היכן הוא מוחזק, היא חשה "ידיעה משמחת" בכך שהוא חי.

לאורף כל התקופה, אמו ואחיו של אבינתן תיארו אותו כבחור חזק, בוגר הנדסת חשמל ומחשבים. הם ניהלו מאבק ציבורי מתמשך להשבתו. נועה סיכמה את התחושה הקשה לאחר שחרורה ואמרה "עד שאבינתן יחזור – הלב שלי בשבי". היום הלב שלה חוזר. וגם שלנו.

 

הודעה ממשפחת אור לאחר חזרתו של אבינתן: "יוֹדוּ לַיהוָה חַסְדּוֹ, וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם… יֹאמְרוּ גְּאוּלֵי ה' אֲשֶׁר גְּאָלָם מִיַּד צָר."

מודים לקב"ה על החסד הגדול שהשיב לנו את בננו האהוב והיקר חי, שלם ובריא.

אבינוש שלנו בבית!

אחרי שנתיים שלמות של ציפייה ומאבק לשובו, הוא בבית!

אנחנו אוהבים אותך אבינתן שלנו האהוב.
המיטה מוכנה, אנחנו מוכנים וכ"כ רוצים להיות יחד כמשפחה ולשמוח, כן לשמוח.

נחבק את אבינתן, נחגוג את הניצחון ונחזק את התקווה בעם ישראל.

ברגע זה אנחנו מוקירים מעומק הלב את חיילי צה"ל הגיבורים את הפצועים הרבים ואתכם, המשפחות השכולות, בלעדיכם זה לא היה קורה.

ברגעים אלו של אושר ואחדות לכל עם ישראל אנו רוצים להודות לראש הממשלה בנימין נתניהו, השר רון דרמר והנשיא טראמפ אבל בעיקר לכל עם ישראל שהיה מאחורינו, התפלל, נאבק והיה לצידנו בתקופה המורכבת הזאת.

נדגיש כי השמחה שלנו לא תהיה שלמה עד לשובם של כל החטופים החיים לביתם והחללים לקבר ישראל בכבוד.

בתקווה בחרנו ועם תקווה נשאר.
עם ישראל חי ומנצח!"

דודתו של אבינתן אור מסירה את שלט המאבק לשובו מגדר ביתה בירוחם


◼️ חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: לפי סעיף 27 א'

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירוחם

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מועצות - עוטף עזה

לחצו כאן
דילוג לתוכן