אירוע חילוץ דרמטי התרחש במהלך סוף השבוע מול חופי אילת, כאשר אב ושני ילדיו הקטנים, בני 5 ו־9, נקלעו למצוקה בים לאחר שנפלו מגלשן סאפ ברוחות חזקות שנשבו במהירות של כ־20 קשרים.
השלושה נסחפו למרחק של כ־450 מטרים מהחוף ולא הצליחו לשוב אל הגלשן. כשהם נאבקים בגלים ובזרמים, הוזעקה למקום יחידת השיטור הימי של משטרת ישראל.
שוטרי היחידה הגיעו במהירות אל השלושה, העלו אותם בבטחה לסירת המשטרה וחילצו אותם ללא פגע. תיעוד ממצלמת הגוף של אחד השוטרים מתעד את רגעי החילוץ ואת הפעולה המהירה שהסתיימה בשלום.
במשטרה מזכירים כי גם פעילות פנאי שנראית שגרתית, כמו גלישת סאפ, עלולה להפוך בתוך דקות לאירוע מסכן חיים כאשר תנאי הים והרוח אינם מתאימים.
עוד קוראים במשטרה לציבור להקפיד להתעדכן בתחזית מזג האוויר ובמצב הים לפני הכניסה למים, ולהימנע מיציאה עם ציוד ציפה כאשר תנאי הרוח והגלים אינם בטוחים.
◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











