מבזקים
אשקלון אבלה על נפילת סמ"ר רון יונתן רויטמן ז"ל: יובא למנוחות ביום ראשון חשש לקריסת סוללה במטמנת אפעה: תשטיפים דלפו מחוץ לאתר, המשרד להגנת הסביבה התערב תנועה ערה של כוחות וכלי טיס במרכז: צה"ל מודיע על תרגיל צבאי ביומיים הקרובים הגיעה לישראל לשלושה שבועות ונשארה שלושה חודשים: הסיפור שהגיע עד לחוף באשדוד עוד לילה של שיבושי תנועה ברחובות: דרך יבנה תיחסם לסירוגין בשני הכיוונים מה עשו ראשי הערים של אופקים ונתיבות בפגישה הפוליטית שהסתיימה בפרישה מהבחירות? זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע

אילת מהדקת קשרים עם נורבגיה

במסגרת חיזוק הקשרים הבינלאומיים בדגש על שיתופי פעולה בתחומי אנרגיה מתחדשת וחקלאות ימית, ביקר היום (א') באילת, שגריר נורבגיה בישראל – קורה אוס (KåreAas). במהלך הביקור נפגש השגריר עם ראש העירייה – אלי לנקרי ושוחח איתו על חיזוק היחסים ועל שיתופי פעולה בתחומים שונים.

 השגריר המכהן כשנתיים בתפקידו ומבקר לראשונה באילת, התרשם מאוד מהפיתוח המואץ בעיר ומההשקעה בתחום הביוטכנולוגיה והחקלאות הימית כחלק מגיוון מקורות התעסוקה. במהלך הפגישה סקר ראש העירייה בפני השגריר את מאפייני העיר המיוחדים וכיווני ההתפתחות שלה כולל פיתוח מתחם שדה התעופה הישן,בניית קריית ספורט בינלאומית, מרכז קונגרסים, פיתוח רצועת החוףוכמובן אודות פיתוח האנרגיה המתחדשת. ראש העירייה עדכן גם בעניין הפרויקטים של עיר חכמה ופיתוח תעשייה למזון מהים והשניים סיכמו, כי תיבחן אפשרות של מחקר משותף בנושא. עוד בחנו השניים בפגישה פתיחה של קו תעופה ישיר בין אוסלו לרמון.  השגריר בירך את ראש העיר על האירוח ועל הסקירה וביקש ממנו לפנות זמן לביקור בנורבגיה ואף העניק לו קריסטל נורבגי ייחודי. ראש העירייה הודה לשגריר על הביקור וציין, כי אילת תשמח לשתף פעולה בכל התחומים והעניק לו שי צנוע והזמין אותו להשתתף בפסטיבל הג'אז הקרוב.

קרדיט: עיריית אילת

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן