רשת iStore, המשווקת הרשמית של מוצרי Apple בישראל, מרחיבה את פריסתה הארצית ומשיקה בשבוע הקרוב סניף חדש באילת. המהלך, שמהווה חלק מתוכנית אסטרטגית רחבה לשנת 2026, בוצע בהשקעה של כמיליון ש"ח ונועד להנגיש את מוצרי ושירותי המותג לתושבי האזור ולמבקרים בעיר. הסניף החדש יפעל במודל ייחודי המותאם להרגלי הצריכה המקומיים, תוך דגש על חוויית איסוף עצמי מהירה (Click & Collect). הלקוחות יוכלו לבצע הזמנות מראש באתר האינטרנט של הרשת ולאסוף את המוצרים מהסניף, כשבמקום יוצבו נציגי שירות מקצועיים לסיוע בבחירת המוצרים וביצוע הגדרות ראשוניות.
חידוש משמעותי נוסף שמביאה עמה הרשת הוא הקמת מעבדת שירות רשמית של Apple – הראשונה מסוגה באילת. המעבדה תעניק מענה טכני מוסמך וסטנדרטים בינלאומיים של תיקונים, פתרון שעד כה היה חסר בעיר למרות התחרות הגבוהה בענף הסלולר והאלקטרוניקה. מנכ״ל רשת iStore,
חיים זגורי, התייחס להשקה ומסר: "ההחלטה לפתוח סניף באילת היא חלק ממהלך רחב של חידוש והעמקת חוויית הלקוח. רצינו להביא לאילת פתרון שמתאים לעידן הדיגיטלי, מהיר, יעיל ונוח, מבלי לוותר על שירות מקצועי ואנושי. הסניף החדש משלב בין הזמנה אונליין, איסוף פשוט ומעבדת שירות מתקדמת, וזה משהו שלא היה קיים עד היום בעיר. אילת היא עיר עם קהל צרכני חזק ותחרות גבוהה, ודווקא בגלל זה היה לנו חשוב להביא בשורה אמיתית, גם ברמת המודל, גם ברמת השירות וגם ברמת האיכות ש-Apple מציבה בכל העולם".
הסניף ממוקם במשעול התורן 3 (מתחם בית הגשר) באילת.
◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן






