מבזקים
אינג'רה, פלוב, קארי ופיתה מהתנור: סוכות בקריית גת של כל העליות הבייקרי של אמא, התבלינים של פעם והקפה על הפרדס: סוכות בקריית אונו דרך הצלחת הפלאפל שקיבל כיכר, הקובה של סבתא והאינג'רה: סוכות בפתח תקווה דרך האוכל טרגדיה בקריית גת: פועל כבן 40 נהרג לאחר שמשטח כלובי ברזל נפל עליו הפאב מ – 1985, הפיצה שנולדה במשתלה והיין שהתחיל מילד בן 9: סוכות בערד סושי בן 20, עגלת קפה של ילדי היישוב ובובוטי מדרום אפריקה: סוכות בסביון דרך הצלחת בוריקה מ – 1963, מפרום על פתיליות וקרואסון צרפתי: סוכות בנתניה של השוק והים כפיתות של 60 שנה, סושי בשוק וקונדיטור שחזר הביתה: סוכות בנתיבות דרך האוכל תפוזים, דבש ובית קפה בבית של מייסדים: סוכות בנס ציונה דרך הצלחת המחמצת, היין והחבית שמגישה מאז 1987: סוכות במצפה רמון בקצב של המדבר הפרנה של אמא, הרפת שהפכה למסעדה והקונדיטור מההייטק: סוכות במזכרת בתיה פטל מהחממה, קרואסון בקיבוץ וגבינה מבארי: סוכות בעוטף עזה מתחיל באדמה פיצה שנולדה בסלון, חומוס של אבא ובן ויין מול הגבעות: סוכות במודיעין מכבים רעות המסבחה שנולדה ממשפחה של טבחים, הבורקס של שש בבוקר והלחמנייה של אתי: סוכות בלוד דרך האוכל מאפייה מ – 1955, פלאפל על ויצמן וירקות ישר מהשדה: סוכות בכפר סבא של פעם והיום המעורב על הפלטה, הקובה על הפתילייה והרוגלך החם: סוכות בירושלים דרך חמישה טעמים שאי אפשר להעביר לעיר אחרת קוסקוס של אמא, בייגל מפיטסבורג וכרם בלב המדבר: סוכות בירוחם דרך האוכל שווארמה ותיקה, קונדיטוריה על שם סבתא ופודטראק של ילד מהעיר: סוכות ביהוד מונוסון ממפעל יין בן 1,500 שנה לג'חנון של שבת: סוכות ביבנה דרך הצלחת פלאפל מ – 1969, קובה שהפכה למפעל וקפה שנולד בתוך סיפור: סוכות בחולון דרך האוכל

אינגה אברמיאן שנהרגה מפגיעת הטיל ברחובות הובאה למנוחות. רחמים מלול: גם בזמן אזעקה ניסית לסייע לבעלך האהוב ולהציל אותו"

ראש העיר רחמים מלול: "כולנו היינו המומים ממראה ההרס האכזרי, אך המומים יותר מהתוצאה הטרגית שאינגה כבר לא איתנו"

עיריית רחובות קיימה אתמול בבית העלמין האלטרנטיבי בגבעת ברנר את טקס ההלוויה הממלכתי של אינגה אברמיאן ז"ל, שנהרגה מפגיעת טיל בבית מגוריה במבצע "מגן וחץ".

בלוויה השתתפו בני משפחתה של אברמיאן (80), חברים, ראש העיר רחובות רחמים מלול, סגנו עו"ד יניב מרקוביץ' ונציג הממשלה השר עמיחי שיקלי.

תחילה נשאה דברים איה, נכדתה של המנוחה שסיפרה על סבתה האוהבת בחגים, בימי ההולדת ובכל אחד מימות השנה. אברהם, נכדה, סיפר על תחושות ההלם של המשפחה מהאובדן הקשה.

ראש העיר, רחמים מלול, שניהל את הנושא הביטחוני ביד רמה אמר: "כולנו היינו המומים ממראה ההרס האכזרי, אך המומים יותר מהתוצאה הטרגית שאינגה כבר לא איתנו. לא זכיתי להכירך אבל בני משפחתך מעידים על אישה מדהימה, אישה של אהבה ונתינה. גם בזמן אזעקה ניסית לסייע לבעלך האהוב סרגיי ולהציל אותו. בשם כל תושבי רחובות, אני מבקש להשתתף בצער המשפחה. יהי זכרך ברוך".

עו"ד יניב מרקוביץ' כתב: "האסון הזה ילווה את כולנו עוד שנים רבות אבל למשפחה היקרה והמיוחדת הזאת מדובר בצלקת גדולה שתשאר לעד. שולח גם מכאן השתתפות בצערכם הגדול. יהי זכרה ברוך".

השר שיקלי: "אינגה לא זכתה להיפרד מהעולם בדרך טבע, היא נרצחה על ידי מחבלים מתועבים שבחרו בכוונת זדון לכוון את האש אל מרכזי אוכלוסייה אזרחית בירי חסר אבחנה, ההפך המוחלט מדרכה של מדינת ישראל ומדרכו של צבא ההגנה לישראל. דרכם של המחבלים רוצחים עלובי הנפש לא תצלח. לעולם לא נרכין ראש בפני הרוע. נצח ישראל לא ישקר ולעולם לא ניכנע לו. תהיה נשמתך צרורה בצרור החיים".

◼️ לקבוצת החדשות ברחובות לחצו כאן 

פיקוד העורף למלול: "היינו בהרבה אירועים, התנהלות כמו שלכם לא ראינו"

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רחובות

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן