מבזקים
בתוך שעה: שני רוכבי אופניים חשמליים נפצעו קשה בקריית גת וסמוך לקריית מלאכי טרגדיה בתל אביב: נקבע מותו של הילד שטבע באגם בפארק דרום משחק הכדורגל ברחובות יביא לחסימות ועומסים: דרך מנחם בגין תיסגר לפרקים רחובות: רחוב שפינוזה ייסגר לתנועה ולחניה ביום ראשון למשך 4 שעות 20 אלף תלמידים חוזרים ללימודים ברמלה – והשיפוצים יימשכו גם אחרי 1 בספטמבר סיכול ענק בנגב סמוך לבאר שבע: 21 ק"ג קריסטל נתפסו ושני חשודים נעצרו נשבע לדאעש וחיפש איך להכין חגורת נפץ: בן 16 תכנן פיגוע בהר הבית דרמה בתל אביב: ילד אותר באגם בפארק דרום – פונה במצב אנוש תוך כדי החייאה אשדוד: בן 22 נפצע מסכין יפני – פונה במצב בינוני לאסותא רגע לפני הצלצול: רחובות פותחת לראשונה מוקד מיוחד להורים לקראת שנת הלימודים יותר מ־350 אלף כבר הגיעו לסליחות בירושלים – ובמוצאי שבת צפוי שוב הכותל להתמלא דרמה באשקלון: צנחן איבד שליטה והתרסק על המצוק – לוחם אש גלש אליו בחבלים הבוקר חיפשו את משפחתו – הערב הגיעה הבשורה: בנו של הרב נחמן ברגמן אותר שעות אחרי הרצח ביפו: החשודים אותרו בחולון – אקדח טעון הושלך מהדירה מאות חגגו ברחוב הביל״ויים בגדרה: מוזיקה לטינית, ריקודים ועסקים שנפתחו אל הרחוב מתי נכנסת ויוצאת השבת? 28-29 באוגוסט 2026 לא צריך יותר את ההורים בבוקר? הרצליה רוצה להביא תלמידים לבית הספר בתוך חצי שעה 11,165 תלמידים חוזרים ללימודים בגבעתיים: בית ספר חדש לחינוך מיוחד ייפתח בעיר אשקלון נערכת לגשם החריג: רוחות של עד 50 קמ״ש וחשש להצפות בסוף השבוע דדי ברנע בירושלים: "צריך להסלים את הפעולות נגד המשטר האיראני עד לנפילתו – והוא ייפול"

אירוע חריג בנמל אשקלון

דרמה באור יום: תושב אשדוד (28) מואשם שגנב רכב "ברלינגו" שהושאר עם מפתחות בנמל אשקלון. בעל הרכב ניהל אחריו מרדף רגלי, ועובר אורח סייע לו עד ללכידת הגנב. בערב, כשהגיע לכלא שקמה, איים הנאשם על השוטר שליווה אותו.

בית משפט השלום באשקלון דן בכתב אישום חמור שהגישה שלוחת המעצרים לכיש דרומי נגד דמיטרי שרשנוב, בן 28 מאשדוד. שרשנוב מואשם בשני אישומים נפרדים: גניבת רכב נועזת בצהרי היום ואיומים בוטים על שוטר בשעות הערב.

על פי עובדות כתב האישום, האירוע החל ב-26 בינואר 2026, סמוך לשעה 13:00. תושב אשקלון החנה את רכבו מסוג סיטרואן ברלינגו ברחוב הפנינים בעיר, סמוך לחנות "אורלידרי". הוא נכנס לחנות לזמן קצר, כשהוא משאיר את הרכב פתוח עם המפתחות במתג ההתנעה – טעות שנוצלה במהירות על ידי הנאשם.

שרשנוב נכנס לרכב ופתח בנסיעה, אך הבעלים שהבחין בכך לא ויתר. הוא החל לרוץ אחרי הרכב תוך שהוא זועק לעזרה. עובר אורח ששמע את הקריאות העלה את בעל הרכב למכוניתו, והשניים ניהלו מרדף אחרי הגנב עד לצומת אשקלון. שם, כשהתנועה נעצרה, ניגש הבעלים לחלון הרכב הגנוב והכה את הנאשם בניסיון לעצרו. שוטר שהיה במקרה במקום הבחין במתרחש, הפריד בין השניים ועצר את שרשנוב.

אך מסע העבירות לא הסתיים כאן. בערב, כשהובל שרשנוב על ידי שוטרים לכלא "שקמה" באשקלון, הוא ביקש לעשן סיגריה. לאחר שהשוטר הסביר לו כי כעצור הדבר אסור, החל הנאשם להטיח בו איומים קשים: "תן לי לעשן, אני אזי.. לך את הפנים", ובהמשך הוסיף: "אם לא – אני אתן לך אגרוף לפנים".

שרשנוב מואשם כעת בגניבת רכב ובאיומים. בין עדי התביעה נכללים בעל הרכב, נציגת אגף הביטחון של עיריית אשקלון ושוטרים ממחוז דרום. המדינה מבקשת להחמיר עם הנאשם בשל עזות המצוק והאלימות המילולית כלפי אנשי החוק.


◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ליזה ללוצאשווילי - חדשות 08

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן