היום התקיים אירוע הגמר של תחרות רוטרי הבילויים בנושא זהירות בדרכים לזכרו של גיא נזרי ז״ל שנספה בתאונת דרכים. הטקס התקיים בנוכחותו של ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו, אימו של גיא, גילה נזירי, נשיאת מועדון רוטרי הבילויים ברכה אורנן ומכובדים נוספים מהמועצה המקומית גדרה וממועדון רוטרי הארצי.
התחרות הינה סופו של תהליך משמעותי אותם עברו תלמידים ממגוון בתי ספר יסודיים במושבה בנושא העלאת המודעות לזהירות בדרכים. בשיתוף עם הצוותים החינוכיים במושבה, רכזות זהירות בדרכים ומנהלים התלמידים חקרו, למדו ויצרו יצירות אמנות שמעבירות מסר ברור: בטיחות בדרכים היא לא המלצה אלא דרך חיים.
רק לאחרונה העניק ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו, אות הוקרה מיוחדת במסגרת טקס יקיר גדרה לשנת ה140 למושבה, לרוביק נזירי ז״ל, שהלך לעולמו בשנה. רוביק וגילה פעלו מאז נפילת בנם להעלאת המודעות בכל רחבי הארץ לזהירות בדרכים.
במסגרת האירוע הוענקה לראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו, תעודת הוקרה מטעם מועדוני רוטרי גדרה על גילוי אחריות חברתית מופתית בסיוע ותמיכה לנפגעי ה-7.10 ומלחמת חרבות ברזל.
במהלך הטקס נאמו סגנית ראש המועצה דורית בן בוחר וחברת המועצה, חברת מועדון הרוטרי מלי לוי אשר הודיעו כי ציורים נבחרים יוצגו בהמשך השנה במשך חודש במליאת המועצה.
אלה הזוכים בתחרות השנה:
במקום הראשון – אילה עבדו – ביה״ס שלהבות חב״ד
במקום השני – איתן נבו – ביה״ס פינס
במקום השלישי – אדם קישנבסקי – ביה״ס קשת
ברכה אורנן, נשיאת מועדון רוטרי הבילויים: ״תאונות דרכים לצערנו היא מכת מדינה. מידי שנה אנחנו עדים לאובדן חיים ולפציעות קשות, אשר משאירות חותם כואב על משפחות רבות. באמצעות התחרות הזו, אנחנו מבקשים להנחיל את זהירות בדרכים לדור הבא״.
◼️ הצטרפו לחדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן