מבזקים
חילוץ מיוחד: עובד נפל מגובה באתר בנייה בשוהם שריפה בדירה ברחוב פטל ביבנה: לוחמי האש סורקים אחר לכודים רחובות: בן 16 טבע בבריכה – מצבו קשה אירוע דקירה באשקלון: שני תושבים נפצעו, חשוד מאשדוד נעצר זמן קצר לאחר מכן כביש 1: שני רוכבי אופנוע נפצעו קשה בתאונה סמוך למחלף בן גוריון בשורה למשרתי המילואים: עד 550 אלף שקל הנחה ו – 20 אלף הזדמנויות לדיור רוני ראובן מיבנה יקבל את "אות סטפה": האמנות שהפכה לכלי חינוכי לילדים ובני נוער קריית גת חוגגת 70: אלה שמונת יקירי העיר שנבחרו לשנת 2026 עסקת ענק בחברה מיבנה: לאומי פרטנרס תשקיע 33 מיליון שקל במעבדות איזוטסט רמלה: השוטרים ניפצו את חלון הרכב – ובתוכו מצאו אקדח טעון קטל בכביש 1: שני גברים נהרגו בתאונה, גבר נוסף נפצע קשה הבירה זורמת, הדג נחש על הבמה: פסטיבל הקיץ של גבעתיים חוזר תל אביב: מטען צינור הוסלק בתוך מקרר בחצר בית – בן 45 נעצר תאונה קשה בכביש 1: צוותי ההצלה הוזעקו למספר נפגעים פתח תקווה: חשודה התחזתה לגבר וניהלה קשרים רומנטיים ומיניים עם נשים ליקויים במלאי התרופות: צו סגירה חלקי הוצא לדיור מוגן בפתח תקווה שני פצועים באירוע אלימות באשקלון גלית חייט מונתה למנהלת חטיבת הביניים "יצחק נבון" בחולון רהט: אטליז נסגר בצו מנהלי לאחר אירוע ירי שבו נפצע מנהל העסק שינויים בתנועת הרכבות בחיפה והצפון: התחנות שייסגרו בסוף השבוע

אלי בר יוסף: "נמל אשדוד היא חברה רווחית ויעילה, תרנגולת שמטילה ביצי זהב"

אלי בר יוסף מנכ"ל נמל אשדוד השתתף היום (חמישי) בוועידה והתערוכה הגדולה בישראל לסחר, תובלה ולוגיסטיקה – הכותרת היא רק טעימה מהדברים שנשא

אלי בר יוסף, מנכ"ל בפועל נמל אשדוד, השתתף בוועידת פורט2פורט, הוועידה והתערוכה הגדולה בישראל לסחר, תובלה ולוגיסטיקה.

אלי בר יוסף, מנכ"ל נמל אשדוד, השתתף בפאנל בנושא האתגרים החדשים בענף הנמלים בישראל, לצידם של עוזי יצחקי, יו״ר חברת נמלי ישראל, יואב צוקרמן, דירקטור נמל המפרץ ואורי שוחט, מנכ"ל אוברסיז קומרס.

במסגרת זו אמר בר יוסף, כי :"נמל אשדוד היא חברה רווחית ויעילה, תרנגולת שמטילה ביצי זהב. כאשר הצטרפתי לנמל אמרו לי שהוא הולך להפרטה, אמנם זה לא התרחש, אבל זה לא עצר אותנו מלהתייעל ולהתחרות בהצלחה אל מול הנמלים האחרים. זה די נדיר בנוף העולמי, שנמל ממשלתי מצליח להתחרות בנמלים הפרטיים, זה נדיר ומאתגר, עם זאת לנמל יש יתרונות מובנים ומגוונים. הנמל ימשיך להיות רווחי".

הנמל, מאז שהפך לחברה עצמאית ממשלתית חילק דיבידנדים בסכום מצטבר של למעלה מ-800 מיליון ש״ח. ברבעון הראשון רשמנו רווח של 45 מיליון שח." אני צופה שנדע להמשיך ליצר תשואה חיובית יחד עם התחרות.

עוד הוסיף בר יוסף: "בסופו של דבר מה שקובע את יעילות הנמלים, זה לקוחות שמגיעים וחוזרים, השירות שהלקוחות מקבלים בזמן אמת. אנחנו בנמל אשדוד מטפלים בהצלחה באוניות הכי מורכבות ומאתגרות של מטען כללי. בשיא הקורונה בעוד שהיו מדפים ריקים במדינות אירופה, במדינת ישראל לא היה מדף ריק אחד. נמל אשדוד מטפל בארבעים אחוז מהפעילות של המטענים היבשים במדינת ישראל ועושה עבודה מצוינת למשק בישראל . אני רוצה לשים גבול לכל מי שמחפש לעשות ספין ולכל הגורמים שמרוויחים מהספינים האלה.

אנחנו משקיעים הרבה מאד אנרגיה ביעילות ובשירות. אנחנו מפתחים את עולם הקרוזים, ענף הרכב, ענף המכולות, פעילות משלימה באחסנה ועוד. לנמל אשדוד יש הרבה יתרונות, הוא קרוב לתעלת סואץ, קרוב למרכז ויש לו גיוון אדיר של 6 סגמנטים, אשר כל אחד מהם יכול להיות נמל בפני עצמו. לסיום, אני רוצה לשבח את הצוות המקצועי והעובדים המעולים של הנמל המהווים עבורנו יתרון יחסי. נמשיך לתת ליבואנים וליצואנים את השירות הטוב ביותר".

◼️ חדש! לקבוצת החדשות באשדוד לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פבל טולצ'ינסקי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן