מבזקים
בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026 אור יהודה: רכב עלה באש ברחוב שלום עליכם; את מי מנסים לחסל? נהגים שימו לב: רמפת העלייה מכביש 42 דרום לכביש 4 צפון תיחסם בלילות פשיטה על בית הימורים חשוד סמוך לקריית גת: כ-30 שחקנים עוכבו לחקירה | תיעוד מרכז מיחזור ומבקרים חדש מוקם באילת: כך הוא אמור לסייע לסביבה ולעיר שלושה אירועי ענק, הופעות ואטרקציות לכל המשפחה: כך ייראה חודש התיירות בישראל רצים לזכר גיבורי אופקים: מרוץ הגבורה יתקיים בפעם השלישית יותר ירוק ופינות ישיבה חדשות: השדרוג שמגיע לפארק באשקלון בזמן השקת הרכב החדש: מנוף קרס באתר בנייה ברמת גן ופועל נהרג לומדות להטיס מטוסים כבר בתיכון: חדר סימולטורים חדש נפתח בבאר שבע שלט להפעלת מטען חבלה ותחמושת נתפסו במתחם ציבורי באשדוד לא עוד בית קפה רגיל: המיזם החברתי החדש שנפתח בקריית גת תלמידי יבנה יצעדו לזכרו של יואל פיטר ז״ל ביום ההליכה העולמי תאונה קשה סמוך לראשון לציון: נהגת כבת 60 מחוסרת הכרה מלונדון לבת ים: עשרות משפחות בוחנות מעבר לישראל גבעת שמואל: רז שרייבר חוזר לקואליציה של יוסי ברודני שירת במודיעין, וביבנה הוא מלמד ישראלים לדבר ערבית: הסיפור של רועי סראג' גולן כשנגמרה הפרנסה, הם התחילו להכין פיקניקים. ואז הגיע צו המילואים: הסיפור שמאחורי עסק ביהוד בירוחם גם נורה שרופה יכולה להפוך למתנה: הסיפור של מיטל מ״סטודיו גלגולים״ משדה הקרב לשוק מחנה יהודה: הסיפור שמאחורי מסעדת הבשרים בירושלים

אלי לנקרי: "העלייה בתחלואה עלולה לדרדר אותנו חלילה להפיכתה של אילת לעיר כתומה או אדומה"

ייתכן ויש מי שמנסה להסתיר את נתוני התחלואה בעקבות נגיף הקורונה שחדר בחוזקה לאילת – זאת לעומת סגן מ"מ מקום ראש עיריית אילת, אלי לנקרי, שפותח את הפה היום (שישי) ומביע דאגה רבה נוכח העובדות. "נתוני התחלואה בעיר בשבוע האחרון אינם טובים ויש לנו עלייה משמעותית ומדאיגה", כתב ברשומה בפייסבוק.
"הבשורות הטובות הן שאילת מוגדרת ומדורגת עדיין כעיר ירוקה בתכנית הרמזור של פרופ׳ גמזו, אבל חשוב לציין שלאחר שלושה שבועות רצופים של ירידה במספר הנדבקים ושמירה על שיעורי תחלואה נמוכים מאד, בימים האחרונים אנו עדים כאמור לעלייה מדאיגה מאד במספר הנדבקים שעלולה לדרדר אותנו מהר מאד במדרון החלקלק להתפרצות קשה שתסכן את בריאותכם התושבים ובריאות התיירים וחלילה להורדת הדירוג של אילת והפיכתה לעיר כתומה או אדומה שהמשמעות יכולה להיות קשה ביותר לכלכלת העיר".
"אני פונה אליכם בכל לשון של בקשה", כתב לנקרי, "אנא שימרו על ההנחיות בקפדנות, עטו מסיכה, שימרו על מרחק ועל היגיינה. ״ונשמרתם מאד לנפשותיכם״ זה צוו השעה. אם אתם חשים לא טוב ומפתחים סימפטומים של קורונה, או אם באתם במגע עם חולים מאומתים היכנסו לבידוד ובקשו בדיקת קורונה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן