מבזקים
“לא הייתה שם סבתא מרוקאית”: כתב אישום ראשון בפרשת “העוקץ הרוסי” בהיקף מאות אלפי שקלים סיעת “אומץ” בגדרה תעלה הצעה להקמת ועדה למניעת אלימות בני נוער: “לא נחכה לאירוע הבא” רחובות משיקה שירות חדש לוותיקים: תיקון ציוד רפואי ושיקומי ללא עלות עבודה “הלוואות, איומים ואימה”: שני תושבי באר שבע מואשמים בגין סחיטת חייבים תלמידי אור יהודה הציגו תוצרי מסלול דיפלומטיה באירוע חגיגי ומעורר השראה “מאסטר שף” באילת: כך צעירים מהעולם סיימו הכשרה קולינרית – ודלתות המלונות בישראל נפתחו בפניהם ארבעה נפגעים בשתי תאונות במקביל בכביש 35 סמוך לקריית גת ארב לו: תושב השטחים נעצר בחשד לעבירות מין בקטין בת"א בדרך לצה”ל: מאות בני נוער מגן יבנה נהנו מכנס מתגייסים חווייתי בבריכה במסילת ציון בחמישי הבא: רחובות חוגגת את חודש הגאווה באירוע מרכזי עם הופעה והפנינג חינמי כך תושבי אור יהודה נכנסים לעולם ההייטק – בחינם לגמרי הישג ארצי מרשים ברחובות: שני תלמידים מאמית המר קטפו מקומות שניים באולימפיאדת הלשון “ערב הצלחות” ברמלה: הורים ותלמידים עצרו את המרוץ – וחגגו את הדרך של כל תלמיד חשד להטרדה מינית ברשת: בן 34 מרמת גן נחקר באזהרה דרמה בתל אביב: דיווח על שוד התברר כצילומי סרט עם נשק אמיתי חשש לפגיעה בילדים: משרד הבריאות בודק קשר למחית פירות של “פרינוק” בן 6 נפגע מאוטובוס באשדוד ד"ר גליה ברקאי מונתה לסגנית המנהלת הרפואית בבית החולים הציבורי אסותא אשדוד קרית עקרון: נהג רכב במצב אנוש לאחר תאונה עצמית בית על קו המים: כ-200 חיילים בודדים השתתפו ביום הוקרה מיוחד בנתניה

אמילי מואטי: "כת השנאה של נתניהו צריכה לעוף לנו מהעיניים"

אמילי מואטי בשבתרבות בקריית אונו (צילום: דני שק)

"עם כל הכבוד לפרס שקיבלתי ועם כל הכבוד לשרת התרבות מירי רגב – את הנזקים שעשתה ניתן לתקן בקלות". כך אמרה היום (שבת) הסופרת, הפעילה החברתית והמועמדת לרשימת העבודה אמילי מואטי לעיתונאי אבי בטלהיים באירוע שבתרבות במכללה האקדמית קריית אונו.

לדברי מואטי: "מירי רגב הצהירה ששני שרים אחריה לא יצליחו לתקן את מה שעשתה לתרבות. כשאני אתמנה לתפקיד, אתקן את הנזק שהותירה יותר מהר מתקופת ההיריון של קיפוד.

בהתייחסה לחקירות נתניהו ולקמפיין נגד התקשורת אמרה מואטי: "המטרה שלנו היא כרגע להחליף את נתניהו וזאת מטרה חשובה ביותר. ההתנהלות של נתניהו צריכה לזעזע כל מי שמאמין במשטר דמוקרטי. אני אעשה כל מה שאני יכולה לעשות כדי להחליף את נתניהו ואני לא חוששת ללכלך את הידיים. הימין המציא אגדה שבה העם נעשה ימני, אבל בין המחנה שלנו למחנה הימין יש בסך הכול הפרש שלושה מנדטים. אנחנו באותו מחנה  וצריכים להתנהל בהתאם ובשיתוף פעולה חוצה מפלגות. ברגע שיוגש כתב אישום נגד נתניהו זה ישפיע ואנשים לא יצביעו לו. למצביעי הליכוד יותר חשובה המדינה מאשר נתניהו. גדלתי בימין ואני מסרבת לקבל את המיתוס הזה שהם יצביעו לנתניהו בכל מקרה. הם לא. ‏גם אם הכרזה נגד העיתונאים היא טריק יחצני של חברת פרסום ולא באה מהנהגת הימין – כולנו צריכים להרגיש חרא שיש כאן מספיק חלאות שיודעים על איזה רגש לפרוט והכת הזאת של מפיצי השנאה הללו צריכה לעוף לנו מהעיניים ומהר".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן