מבזקים
הלילה עוברים לשעון חורף: בשעה 02:00 מחזירים את השעון ל־01:00 שלושה בלונים עם חבילות החשודות כמכילות סמים אותרו סמוך לבסיס צבאי בדרום אשקלון אבלה על נפילת סמ"ר רון יונתן רויטמן ז"ל: יובא למנוחות ביום ראשון חשש לקריסת סוללה במטמנת אפעה: תשטיפים דלפו מחוץ לאתר, המשרד להגנת הסביבה התערב תנועה ערה של כוחות וכלי טיס במרכז: צה"ל מודיע על תרגיל צבאי ביומיים הקרובים הגיעה לישראל לשלושה שבועות ונשארה שלושה חודשים: הסיפור שהגיע עד לחוף באשדוד עוד לילה של שיבושי תנועה ברחובות: דרך יבנה תיחסם לסירוגין בשני הכיוונים מה עשו ראשי הערים של אופקים ונתיבות בפגישה הפוליטית שהסתיימה בפרישה מהבחירות? זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל

"אני ארצח אותך" – כתב אישום חמור על תקיפה ואיומים בנס ציונה

בעקבות האירועים מואשם הנאשם בעבירות של תקיפה סתם לפי סעיף 379 לחוק העונשין וכן בעבירות איומים לפי סעיף 192 לחוק. התביעה הודיעה לבית המשפט כי ייתכן ותעתור לעונש מאסר בפועל.

בבית משפט השלום ברחובות הוגש כתב אישום חמור נגד תושב נס ציונה, המואשם בעבירות תקיפה ואיומים כלפי בני משפחתו, המתגוררים עמו באותו בניין ברחוב השריון בעיר.

לפי כתב האישום, הנאשם, המוגדר כדר רחוב, נהג ללון בגרם המדרגות של הבניין ולהשתמש בשטח הכניסה לצרכיו האישיים, דבר שגרם ללכלוך וחוסר סדר.

על פי הנטען, ביום 5 בספטמבר 2025 בשעות הבוקר, בעת שהחזיק בידיו מגרפה, הוא דחף את אחת מבנות המשפחה ואיים עליה באומרו: “תעופי מכאן, אני ארצח אותך, אני אהרוג אותך”. צעקותיה הובילו להתערבות בן משפחה נוסף, ובסופו של דבר נעצר הנאשם.

במקרה נוסף, ב־3 בספטמבר 2025, ובמועדים נוספים שאינם ידועים במדויק, איים הנאשם גם על בן משפחה אחר, תוך שהפנה אליו אצבע משולשת ואמר: “תראה מה אני אעשה לך”. בהמשך חזר ואיים: “אני ארצח אותך, הכול רשום אצלי”.

בעקבות האירועים מואשם הנאשם בעבירות של תקיפה סתם לפי סעיף 379 לחוק העונשין וכן בעבירות איומים לפי סעיף 192 לחוק. התביעה הודיעה לבית המשפט כי ייתכן ותעתור לעונש מאסר בפועל.


◼️  חדשות נס ציונה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נס ציונה

לחצו כאן
דילוג לתוכן