טרגדיה ברמלה >>
מד"א: בשעה 09:59 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על פועל שנפל מגובה רב במהלך עבודתו במפעל ברמלה. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על גבר בן 27 ללא סימני חיים וקובעים את מותו.
פראמדיק מד"א משה גלבשטיין וחובש רפואת חירום קלמן לוליכט מיחידת האופנועים של מד"א סיפרו:
"כשהגענו למקום ראינו את הפצוע שוכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה וסובל מחבלת ראש קשה. סיפרו לנו שהוא נפל מגובה רב במהלך עבודתו. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו במקום."
אהרון הס מתנדב ביחידה 360 – זק"א שהיה בסמיכות למקום והוזעק לזירה סיפר:
"הוזעקתי ע"י מוקד יחידה 360 – זק"א לזירה ברמלה, מדובר בזירה קשה מאוד, פועל כבן 27 שעל פי דברי חבריו נפל מגובה רב במהלך עבודתו, בעקבות פציעתו הקריטית צוותי הרפואה נאלצו לקבוע את מותו. יחד עם מתנדבים נוספים מצוות רמלוד, אנחנו מטפלים בכבוד המת ואיסוף הממצאים הרבים בזירה."
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








