בבית משפט השלום בקריית גת הוגש כתב אישום נגד תושב אשקלון בן 29, המואשם כי איים ברצח על בת זוגו ועל צוותי רפואה שהוזעקו להעניק לו טיפול. על פי כתב האישום, האירוע התרחש ב־21 ביוני 2025 בשעות הצהריים, כאשר הנאשם שהה עם בת זוגו מזה מספר חודשים. במהלך האירוע, ובנוכחות חובשים וראש צוות אמבולנס של מד"א, איים הנאשם על בת זוגו כי אם תתקרב שוב לדודו – ירצח אותה.
בהמשך, פנה הנאשם לעבר אחד החובשים ואמר כי "גם אתכם אני ארצח", תוך שהוא מתקרב אליו. לפי הנטען, הוא נעמד קרוב מאוד לראש צוות האמבולנס והחל להכות את ראשו באגרופים, ולאחר מכן אחז בידה של בת זוגו תוך שהוא מצהיר: "בואי נעזוב לפני שאני רוצח את כולם".
כתב האישום מייחס לנאשם עבירת איומים לפי סעיף 192 לחוק העונשין. ברשימת עדי התביעה מופיעים בת זוגו לשעבר, שלושה אנשי צוותי רפואה שהיו עדים לאירוע, וכן שוטרים מתחנת אשקלון שלקחו חלק בטיפול ובמעצר.
הפרקליטות הודיעה לבית המשפט כי תשקול לדרוש עונש מאסר בפועל נגד הנאשם, וזאת נוכח חומרת המעשים והאיומים שנשמעו כלפי אזרחים ואנשי צוות רפואי בעת מילוי תפקידם.
◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








