מבזקים
ראשוני: תלונה בלהב 433 הוגשה נגד בכיר בעיריית נס ציונה אשקלון תתייחד עם נרצחי 7 באוקטובר ונופלי המלחמה: הטקס העירוני יתקיים מחר טרגדיה בירושלים: הולכת רגל כבת 70 נהרגה ברחוב רשב״א כך יציינו השבוע בבתי הספר ובגנים את 7 באוקטובר: טקסים, שיח רגשי וסיפורי גבורה שיבושי תנועה בכביש 461 והסביבה: עבודות הרכבת הקלה יימשכו לאורך כל השבוע באור יהודה, יהוד מונוסון וסביון שבועיים לפני 7 באוקטובר היא חיבקה את ליאור בפעם האחרונה: "לא ידענו שזו תהיה פרידה" יותר מ – 1,000 מנהיגים מ – 117 מדינות יגיעו לירושלים לציון שלוש שנים ל – 7 באוקטובר תשעה נעצרו בעקבות אירוע ירי באשקלון – המשטרה תבקש להאריך את מעצרם הציל שתי נשים בנובה: בן שדה ממיתר סיפר לתלמידי באר שבע על הרגעים תחת אש מחר בקריית גת: טקס הזיכרון העירוני לחללי מלחמת חרבות ברזל חשד לעבירות מין בבת 14 בחולון: בן 20 נעצר ומעצרו הוארך המשטרה פיזרה בנגב אירוע שתוכנן לכבוד אסיר ביטחוני משוחרר היום ברמלה: אליצור פותחת עונה בבית מול מכבי חיפה – הכניסה חופשית בעוד 10 ימים ההנחות נגמרות: מה יקרה ל״סל של ישראל״ בסניפי קרפור בערי האזור? מהיום: חונים בחינם בראשון לציון ונוסעים לתל אביב בלי הפקקים – אבל יש קאץ׳ 10 גנים בגדרה נקראו על שם נופלים ונרצחים – ולכל אחד נוצר איור שמספר את סיפורו אילת: רוכב קורקינט חשמלי בן 48 נפצע בשדרות התמרים – מצבו בינוני באר יעקב נערכת לחורף של הצגות: "אנדרסן וספר האגדות" ו"אליסה בארץ הנפלאות" מגיעות לעיר אשדוד מתחדשת – אבל הנתון חושף מה באמת מניע את הבנייה בעיר? הנתון החריג של יבנה: 100% מהבנייה החדשה – בהתחדשות עירונית

אשקלון – רהט: כתב אישום נגד צעיר שחטף, שדד ודקר קונה שבא לרכוש ממנו סמים

פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום חמור נגד אברהים אבו חאמד מרהט. על פי כתב האישום, הוא הצמיד אקדח לראשו של קונה, שדד ממנו כסף וטלפון, ובהמשך דקר אותו.

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד אברהים אבו חאמד, תושב רהט בן 22. על פי כתב האישום, אבו חאמד חטף, שדד ודקר אדם שהגיע לפגוש אותו לצורך רכישת סמים. הקורבן פונה לבית החולים כשהוא פצוע דקירה.

לפי כתב האישום שהגישה עו"ד אירה ויימן – קריקון מפרקליטות מחוז דרום, המתלונן קבע פגישה עם אבו חאמד לצורך רכישת קנאביס. אבו חאמד הגיע למפגש עם אדם נוסף, כשהם מצוידים בחפץ דמוי אקדח ובסכין.

על פי כתב האישום, אבו חאמד התעקש שהעסקה תתבצע ברכב שבו הגיע. לאחר שהמתלונן נכנס לרכב, אבו חאמד לפת את צווארו, שלף אקדח, דרך אותו והצמיד לראשו תוך איומים: “וואלה אני אהרוג אותך, אתחיל לירות בכולם, וגם על המשטרה לא אכפת לי”.

במהלך הנסיעה גנב ממנו אבו חאמד 1,220 ש"ח, טלפון נייד ומפתח רכב. בהמשך, התקשר לאחיו ואמר כי הוא “רוצה להרביץ למישהו”.

בהמשך האירוע הוביל אבו חאמד את המתלונן לרהט. שניים מאחיו של אבו חאמד ואדם נוסף הגיעו למקום, והאחים ליוו את המתלונן לתחנת המשטרה, שם הוגשה תלונה.

מאוחר יותר, באשקלון, הגיע אבו חאמד לזירת מפגש נוספת, הפעם כשהוא רכוב על אופניים חשמליים ובידו סכין. על פי כתב האישום, הוא ניסה לדקור את דודו של המתלונן, דקר את המתלונן בירך ונמלט מהמקום. המתלונן פונה לבית החולים ברזילי כשהוא סובל מפצע דקירה.

כתב האישום מייחס לאבו חאמד עבירות חמורות ובהן: חטיפה, שוד, פציעה בנסיבות מחמירות, החזקת סכין, הדחה בחקירה, ניסיון פציעה ואיומים. במקביל להגשת כתב האישום הוגשה בקשה למעצר עד תום ההליכים.

מאחורי כל תיק פלילי יש אדם שנפגע. גם כשהאירוע מתחיל כ"עסקה", האלימות אינה הופכת למובנת מאליה. צדק מתחיל במערכות שמגיבות מהר ונחוש.


◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות רהט בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן
דילוג לתוכן