מבזקים
עיריית לוד הגישה תלונה נגד נערים שהשחיתו מרחבים מוגנים בבתי ספר "סוף סוף נוכל להמשיך את דרכו": ניצה שמואלי מחפשת אישה שתביא לעולם ילד מזרעו של בראל ז"ל חדשות 08 מטח כבד לעבר הנגב, באר שבע ויהודה: אזעקות בפריסה רחבה ראש הממשלה בנימין נתניהו – הצהרה לתקשורת נס בלוד: רסיס טיל פגע פגיעה ישירה בבית מגורים – המשפחה ניצלה בנס הנחיות הרכבת הקלה בירושלים: פעילות בצל מבצע "שאגת הארי" תיעוד מצמרר: נפילת טיל איראני באור יהודה גבעת שמואל נערכת למערכה ממושכת: ראש העיר יוסי ברודני הכריז על כוננות שיא עד יום שני רחובות חוזרת לשגרה מבוקרת: התרבות והפנאי מתעוררים לחיים שירותי הבריאות באשדוד: תמונת מצב מעודכנת ליום ראשון (08/03) תאונה עצמית באשדוד: צעירה נפצעה באורח בינוני בשדרות ירושלים חילוץ מיוחד של כבאי נתיבות בבארי: אישה נפלה לבור בעומק 20 מטרים תחזית מזג האוויר לימים הקרובים: ירידה בטמפרטורות ואזהרת ים מסוכן לרחצה סיכול ממוקד בדרום הרצועה: חוסל מחבל שתכנן פיגוע צליפה מיידי נגד כוחותינו צפו: טיל מתפצל לעבר המרכז, השפלה, ירושלים ויהודה ושומרון; מד"א: לא התקבלו דיווחים על נפגעים דרמה בלב איראן: צה"ל השמיד את מתקני הייצור המרכזיים לטילים בליסטיים רחובות מסכמת סוף שבוע שני של לחימה: שבע אזעקות ותפקוד אחראי של התושבים הותר לפרסום: שני לוחמי גבעתי נפצעו בינוני מירי נ"ט בדרום לבנון חוסן ומשמעת: מפקד מחוז ירושלים והמרכז בפיקוד העורף ביקר בעיריית יבנה

אשתו של חולה הקורונה מקרית גת: "לא מאחלת לאף אחד את הסקילה והשמועות השקריות שרצו בעיר הזאת"

 אמש דווח על חולה מאומת בקרית גת. המקרה הוביל לבהלה גדולה בעיר ולשמועות רבות שאותו חולה התקהל עם מספר רב של אנשים על אף ידיעתו כחולה. כעת אשתו, עדן יוצאת להגנתו וטוענת: "בסה"כ היה קצת חלש ורץ להיבדק כי כזה הוא".

כזכור, מנהלת מעון ויצו בקרית גת מירה אלחרר, הודיעה בפני הורי הגן שאחד ההורים נדבק בנגיף הקורונה. באותן שעות הופצו שמועות רבות ביניהן ההורה המשיך להתקהל במקומות רבים על אף ידיעתו שהוא חולה קורונה. בעקבות כך, אשתו עדן, יצאה להגנתו: "באתי לעשות לכם סדר ובמיוחד לכל תושבי העיר הזאת שדואגים קודם כל להוציא שמועות מוטעות ופשוט לסקול אותנו, זה מה שאנחנו חווים כרגע. אז בעלי מאור קיבל תוצאות בדיקה ונמצא חולה מאומת מספר 67387378287266 כמובן שמיד נכנסנו לבידוד כל המשפחה. ולא הוא לא הסתובב בעיר עם חום ודאג להדביק את כולם, בסה"כ היה קצת חלש ורץ להיבדק כי כזה הוא. איפשרו לו לצאת אחרי הבדיקה כי לא היה לו שום תסמין קורונה (רק חולשה שזה לא נחשב תסמין). זהו לא יצא יותר מדי ודאג לשים מסיכה וכפפות ברבע שעה שהיה בחוץ. בקיצור לא מאחלת לאף אחד את הסקילה וההמצאות השמועות השקריות שרצו בעיר הזאת. אל תהיו גיבורים זה יכול לדפוק בכל דלת מאוד דאגנו להישמר והנה גם אנחנו הופתענו. מקווה שעשיתי לכם סדר בבלאגן. עכשיו אני אתן לפלאפון לנוח, אדאג לבריאות משפחתי ואתעסק אך ורק בנו. הצעת ייעול, אל תעשו את זה לאחרים כי אנשים יבחרו לא להיבדק בשביל לא לעבור את הלינץ' הזה שהוא לא פחות נעים מהקורונה. ותודה למעט אנשים הטובים שדאגו להציע את עזרתם עוד לפי ששפטו".

דילוג לתוכן