מבזקים
עוקץ הביטוח המתוחכם: תושב אשקלון נאשם שהעביר את רכבו לשטחי הרשות ודיווח שנגנב מועצת עומר תובעת מתושב היישוב כ-90 אלף שקל בגין חובות ארנונה, מים ותשלומי חובה באר יעקב: פעוטה כבת שנה וחצי ננעלה ברכב – וחולצה בנס תוך דקות ספורות תקרית קשה בדרום לבנון קטין בן 15 נעצר בבלומפילד בחשד שתקף קצין משטרה אשדוד, גן יבנה וקריית מלאכי: תרגיל חירום רחב מחר בדקו את המזווה: ריקול למוצר מזון שנמכר בישראל אשדוד: בן 17 נפצע בתאונה עם קורקינט חשמלי ראש עיריית ראש העין פנה לבן גביר: "להכיר בכל העיר כיישוב זכאי לרישיון נשק" יבנה הצדיעה לגיבורים: טקס מרגש לציון 81 שנה לניצחון על הנאצים אוהדים נעצרו לפני המשחק בבלומפילד – סכין וסמים נתפסו באוטובוס אשקלון מצדיעה למורים: עוגות, שלטים וברכות בכל בתי הספר בעיר בנימין: קטינים נתפסו “על חם” בעסקת סמים דרך טלגרם – כתב אישום הוגש החל ממחר: פיקוד העורף משנה את זמני ההתגוננות צפון בית שמש: הקואליציה מתרחבת – מהלך פוליטי שמחזק את גרינברג בעיר רמת גן ממשיכה במיגון: ממ״ד חדש הוצב במעונות התמרים ירושלים נפרדת ממנוע הפיתוח: מנכ"ל מוריה גלעד בר-אדון הודיע על פרישה אחרי מהפכת תשתיות חסרת תקדים כביש 60: נהג ללא רישיון הסיע 20 ילדים ברכב עם לוחית מזויפת – הרכב הושבת הפרקליטות דורשת להחמיר בעונשו של רונן ואזנה בפרשת ההתעללות בבני ברק בית הספר "שיבולים" במודיעין נבחר לפרויקט ארצי לחיזוק הזהות הישראלית

אשת מכירות מוכרת נעצרה בחשד להברחת עשרות פריטי הנעלה וביגוד

בתום חקירה סמויה עצרו חוקרי יחידת המע"מ והמכס תושבת רחובות בת 38 שבביתה נתפסו עשרות פריטי הנעלה ולבוש שהבריחה ארצה.

מחלקת יחידת הסיור של המכס והמע"מ ניהלו חקירה סמויה במשך תקופה ארוכה. אמש (שלישי) פשטו אנשי היחידה על ביתה של תושבת העיר כשבידם צו חיפוש, במסגרתו נתפסו עשרות בגדי הנעלה ולבוש החשודים שהבריחה ארצה וכן נתפסו מסמכים של הצהרות כוזבות לרשויות המכס בענין הערכים והכמויות לשחרור.

חשד נוסף שעלה מצביע על יבוא מפוצל בשמות בני משפחה ומכרים אחרים לצורך היבוא לישראל. לפני זמן קצר (רביעי) הובאה החשודה לדיון בהארכת מעצר בבית משפט השלום בראשון לציון שם השופט שמעון שטיין נחשף לפרטי חקירה נוספים.

בבקשת התביעה של היחידה נכתב "מניתוח הראיות לכאורה שבידינו הכוללות בין השאר מסמכי יבוא, עולה חשד כי היא ייבאה מאות זוגות הנעלה ממותגים שונים ופריטי הלבשה אחרים ביבוא לישראל. אתמול נערך חיפוש בביתה ונמצאו עשרות זוגות הנעלה והלבשה החשודים כמוברחים וכן כמפירי קנין רוחני". במהלך חקירתה הודתה כי היא זו שמבצעת את ההזמנות מחו"ל באמצעות משלוחי דואר ומשלוחי בלדרות על שמם של קרובי משפחה ומכרים שונים. בהסכמת נציגי יחידת המע"מ אישר השופט שטיין לשחררה בערבות של עשרת אלפים שקלים ואיסור יצירת קשר עם מי מהמעורבים בפרשה.

דילוג לתוכן