מבזקים
אח מואשם שפצע את אחותו בבית המשפחה בנס ציונה “אם אגיע אלייך, תצטערי”: תושב אשקלון נאשם שאיים על אשתו בהליכי גירושים סביב ויכוח על 1,600 שקל ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה מסיבת טבע באמצע הלילה הסתיימה עוד לפני שהתחילה: המשטרה פיזרה אירוע בלתי חוקי סמוך לקריית גת עשור של שליטה: אור יהודה שוב הניפה את גביע מאמאנט בקעת אונו

סגירת מעגל מרגשת ביבנה: אתי עבודי-קזולה מונתה למנהלת קריית החינוך גינסבורג

אתי עבודי-קזולה היא בוגרת גינסבורג בעצמה, ולאורך השנים שימשה בבית הספר במגוון תפקידי מפתח – כמורה, מחנכת, רכזת שכבה וממונה על החטיבה העליונה. במשך 12 שנים תרמה רבות למוסד, וכעת היא שבה הביתה כמנהלת, סוגרת מעגל מרגש ופותחת דף חדש.

התרגשות גדולה ביבנה עם פרסום המינוי של אתי עבודי-קזולה למנהלת קריית החינוך ע"ש גינסבורג. אתי, דמות מוכרת ואהובה בעיר, מביאה עימה ניסיון עשיר, ידע מעמיק ואהבה גדולה לחינוך, והכי חשוב – היכרות עמוקה עם ה-DNA של גינסבורג, שם החלה את דרכה ובה צמחה.

אתי עבודי-קזולה היא בוגרת גינסבורג בעצמה, ולאורך השנים שימשה בבית הספר במגוון תפקידי מפתח – כמורה, מחנכת, רכזת שכבה וממונה על החטיבה העליונה. במשך 12 שנים תרמה רבות למוסד, וכעת היא שבה הביתה כמנהלת, סוגרת מעגל מרגש ופותחת דף חדש.

לצד ניסיונה העשיר בגינסבורג, אתי מגיעה עם קורות חיים מרשימים במיוחד. בשלוש השנים האחרונות ניהלה את בית הספר השש-שנתי "גימנסיה יצחק נבון" בחולון – מוסד חינוכי עצום המונה כ-1,150 תלמידים וכ-135 אנשי צוות. היא בעלת תואר ראשון בהיסטוריה ותעודת הוראה, ותואר שני (M.A) בניהול מערכות חינוך, מה שמקנה לה יתרון משמעותי בהובלת מערכת חינוכית מורכבת. בשנת הלימודים הקרובה, תשמש אתי כממלאת מקום מנהלת קריית החינוך.

"בהתרגשות רבה אני מתחילה את תפקידי כמנהלת קריית החינוך ע"ש גינסבורג," אומרת אתי עבודי-קזולה. "אני חוזרת הביתה לבית הספר בו צמחתי. כאן למדתי, חינכתי, לימדתי ולקחתי חלק בצוות ההנהלה. אני נכנסת לתפקיד מתוך תחושת שליחות עמוקה ומחויבות לפעול לטובת כל תלמידה ותלמיד."

היא הוסיפה והדגישה את שיתוף הפעולה העתידי: "יחד עם הרשות, הפיקוח, הצוות הנפלא של בית הספר והנהגת ההורים, נשאף ליצירת סביבה בטוחה, משמעותית ומצמיחה, המאפשרת לכל אחת ואחד למצוא את מקומו, לפרוח ולגדול. אני מודה לראש העיר מר רועי גבאי ולראשת אגף החינוך גב' איה בניטה על האמון וההזדמנות להוביל את קרית החינוך ולהשפיע על עתידנו כעיר וכמדינה."

ראש העיר, רועי גבאי, בירך את אתי: "בימים אלה מתקיים תהליך חילופי הנהלה באופן מקצועי במטרה להצעיד את גינסבורג לאחד מבתי הספר המובילים בארץ. אתי מביאה עמה ניסיון רב, מחויבות עמוקה לחינוך ואהבה אמיתית לתלמידים. זוהי סגירת מעגל מרגשת ממורה ומחנכת בבית הספר למנהלת המובילה את הדור הבא." גבאי הביע ביטחון בהצלחתה: "אני בטוח שהיכרותה העמוקה עם קריית החינוך והקהילה תסייע לה להצעיד את בית הספר קדימה ולחזק את מעמדה של המערכת החינוכית בעיר. אנו נעניק לה את כל הגיבוי והכלים להצליח."

ראש העיר לא שכח להודות גם למנהלות היוצאות: "תודתי והערכתי לטלי ולתמר על הובלה ערכית, מקצועית וחותם חינוכי."

אתי עבודי-קזולה תחליף את טלי דרור, שניהלה את קריית החינוך בארבע השנים האחרונות. במקביל, צפוי/ה להתמנות מנהל/ת חדש/ה לחטיבת הביניים במקומה של המנהלת תמר דוד שסיימה את תפקידה. עיריית יבנה מודה לדרור ולדוד על תרומתן המשמעותית לעשייה החינוכית ומאחלת להן הצלחה רבה בהמשך דרכן.

עם כניסתה של אתי עבודי-קזולה לתפקיד, נראה כי קריית החינוך גינסבורג ערוכה לפרק חדש של צמיחה, חדשנות והצטיינות, עם דמות מובילה שמחוברת עמוקות לשורשיה ולקהילה.

◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יבנה

דילוג לתוכן