מבזקים
מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר בשורה למפוני הדרום ועוטף עזה: הנסיעה בתחבורה הציבורית תישאר חינם עד סוף אוגוסט במעבר בית"ר: 1.4 מיליון שקלים במזומן נתפסו במונית ישראלית 30 ראשי ערים מהעולם הגיעו ללמוד ברמלה ובירושלים איך ישראל מנהלת מצבי חירום באשדוד הפכו את ההתנדבות למסלול: "שביל המעשים הטובים" נחנך בפארק לכיש גבר כבן 50 נפצע באורח קשה בלוד, הובא לבית החולים כשהוא מחוסר הכרה אלימות נגד מורה בפתח תקווה: הלימודים בבית הספר יחלו היום באיחור סוף שבוע קיצי לפנינו: מגמת התחממות ואזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ חולון: הולך רגל נדרס על ידי אוטובוס ברחוב הלוחמים חשש כבד: מוצרי טחינה נגועים בסלמונלה שהיו מיועדים להשמדה נגנבו – משרד הבריאות באזהרה דחופה לציבור פרשת מחיות התינוקות המורעלות בירושלים: משרד הבריאות אוסר על שני סניפי "זול ובגדול" למכור מזון ותמרוקים זוג הורים ובתם התינוקת נפצעו בתאונה, סמוך לצומת מבקיעים בן 23 נפצע בינוני בתאונה באשדוד בין שני כלי רכב קבלת פנים לתינוקות החדשים: קריית אונו משיקה את Baby Ono מתחנת מד״א בתל אביב לבית העלמין בחולון: נפרדים מנצח ישראל ישראל טוב ז״ל אשדוד: פועל בן 24 חולץ מבור לאחר קריסת אדמה – מצבו קשה המרפאה הגיעה עד הבית: שורדי שואה ביהוד קיבלו בדיקות עיניים במקום מגוריהם

א.ס אליצור אשקלון בחצי הגמר – ניצחון דרמטי בדרך להישג מרשים

סגן ראש העיר והממונה על תחום הספורט, שי עמירה, הוסיף: "זהו רגע מרגש לא רק לקבוצה, אלא לכל אוהדי הספורט בעיר. השחקנים נתנו הכל על המגרש והוכיחו שהם שייכים לצמרת. אנחנו עם הפנים קדימה לשלב הבא – חצי הגמר מול מכבי ראשון לציון."

הקבוצה האשקלונית העפילה לשלב חצי הגמר לאחר ניצחון חוץ דרמטי ברמת השרון והשלמת מהפך בסדרת רבע הגמר עיריית אשקלון מברכת את קבוצת א.ס אליצור אשקלון על העפלתה למעמד חצי גמר הפלייאוף של הליגה הלאומית בכדורסל, לאחר ניצחון חוץ דרמטי ברמת השרון בתוצאה 1:2 בסדרת רבע הגמר.

המשחק שנערך באולם רמת השרון היה מותח וצמוד לכל אורכו. לאחר מחצית ראשונה בשליטת היריבה, הצליחו שחקני אשקלון להפוך את התוצאה בחצי השני ולסיים בניצחון בזכות יכולת מרשימה של שחקני הקבוצה.

ראש העיר, תומר גלאם, בירך את הקבוצה: "א.ס אליצור אשקלון ממשיכה לייצג את העיר בכבוד, עם רוח לחימה, נחישות ואמונה. ההעפלה לחצי הגמר היא גאווה גדולה לאשקלון כולה. נמשיך ללוות ולתמוך בקבוצה לאורך כל הדרך."

סגן ראש העיר והממונה על תחום הספורט, שי עמירה, הוסיף: "זהו רגע מרגש לא רק לקבוצה, אלא לכל אוהדי הספורט בעיר. השחקנים נתנו הכל על המגרש והוכיחו שהם שייכים לצמרת. אנחנו עם הפנים קדימה לשלב הבא – חצי הגמר מול מכבי ראשון לציון."

א.ס אליצור אשקלון תמשיך את מסע הפלייאוף שלה מול מכבי ראשון לציון, בתקווה להעפיל לגמר הליגה הלאומית.

הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ליגה לאומית Winner

דילוג לתוכן