מבזקים
תושב ראשון לציון נאשם בתקיפה במועדון: אגרופים לפנים ובקבוק זכוכית לראש נתניה, הרצליה, בת ים וראשון לציון במסר מפתיע לתושבים: הקיץ סעו לזיקים עד כ־10,000 שקל לעובד הוראה: 8 תיכונים בנתניה נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך מחפשים מה לעשות היום עם הילדים? הפנינג חינמי לכל המשפחה בדימונה בלי קוד ובלי ידע טכני: ערב AI חינמי יתקיים בדימונה סערה ביו"ש: ח"כ צבי סוכות ניפץ אנדרטה בכפר ליד שכם – צה"ל: "פעל באופן שקרי ומניפולטיבי" מהפכה באפרת: מגדלים בני 15 קומות וכ־500 דירות בשכונה החדשה שתשנה את גוש עציון אבנים הושלכו לעבר בית כנסת ברמת השרון סמוך להרצליה: המשטרה חוקרת את הרקע מאילת לגן יבנה, ומהכאב למסורת: אלפים צפויים לרוץ שוב לזכר רס"ן אופק אהרון ז"ל חשד: עורך דין זייף מסמכים רבים עבור נהגים שרישיונם נשלל האופוזיציה ברחובות במתקפה על מתן דיל: ״פתחתם את האצטדיון – והתושבים משלמים בפקקים״; ראש העיר: "אנחנו לא מתעלמים מהבעיה" חשד לשיטה שאפשרה לנהגים פסולים להמשיך לנהוג: עורך דין נעצר במחוז מרכז הטלפון הגנוב הוביל את הבלשים: כך אותרה החשודה בגניבה מחוף הנסיכה באילת הנסיעות יישארו בחינם: הממשלה האריכה את ההטבה למפוני המלחמה עד אמצע נובמבר 63 אלף תלמידים, 20 מוסדות חדשים ו־70 מיליון שקל: כך תיפתח שנת הלימודים בנתניה בקעת הירדן: הזיהוי החריג שהקפיץ את הכוחות בלילה הסתיים בתפיסת 10 אקדחים מהמרכז ועד הערבה: המכוורות שפותחות את הדלתות בחג – ומה מחכה שם למשפחות 39,168 תלמידים חוזרים ללימודים באשקלון: זה מה שמחכה להם ב־1 בספטמבר הקיץ הגיע עד הבית: כך הפכו השכונות בגן יבנה למוקדי בילוי למשפחות "דחוף, ירו בשותף שלי למשרד": פוענח רצח עו"ד ארבל פלדמן בראשון לציון
ילדה

באישון לילה: ילדה בת 3 אותרה משוטטת ברחובות העיר. וההורים? ישנו!

ילדה

עוברי אורח הצילו את חייה של תינוקת כבת 3 אשר נראתה כשהיא משוטטת ברחוב באחת וחצי בלילה שבין שני לשלישי. 

אילוסטרציה (ארכיון, שאטרסטוק)

הילדה נמצאה ברחוב האמוראים שבדרום העיר כשהיא הולכת לבדה. עובר אורח שהבחין בה הזעיק את כוחות המשטרה שהחלו לעבור בין הבתים הסמוכים ולשאול את הדיירים האם מישהו הם מזהים את פניה של הפעוטה ויודעים למסור פרטים אודות הוריה ומקום מגוריה.

כעבור כחצי שעה מן החיפושים, אחד השכנים סיפר כי הוא יודע היכן היא מתגוררת והוביל את השוטרים אל ביתה. אלא שהסיפור עוד לא תם. משנקשו השוטרים בדלת ביתה איש לא ענה להם, במשך דקות ארוכות ניסו לצעוק לעבר בעלי הבית, לדפוק בחוזקה על הדלת ולצלצל בפעמון אולם לא הייתה תגובה.

ההורים הובאו אל תחנת משטרת רחובות (ארכיון)

השוטרים הבינו כי למרות השעה המאוחרת והבהלה שנוצרה סביב המקרה, מחובתם לפרוץ לדירה ונאלצו להזעיק את כוחות ההצלה של כיבוי האש אשר פרצו את אחד מחלונות הבית ונכנסו לתוכו. צוות מגן דוד אדום הוזעק למקרה הצורך.

להפתעת כולם, ההורים ישנו שינה עמוקה אשר ורק פעולות ההצלה הצליחו להעיר אותם משנתם. במשטרה ראו את המקרה בחומרה ולא הבינו איך הצליחה הילדה לצאת מהבית באישון לילה. ההורים והילדה נלקחו על ידי השוטרים אל תחנת משטרת רחובות ובמקביל עודכנו גורמי הרווחה של העירייה בסוגיה – הם יבחנו את המקרה ובכלל זה את אחריות ההורים בגידול ילדיהם.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן