בשורה חדשה לתושבי באר שבע והדרום: קבוצת אימון חדשה לאנשים עם צרכים מיוחדים צפויה להיפתח בעיר, כחלק מהרחבת הפעילות הספורטיבית המשלבת באזור.
הקבוצה תוקם במסגרת שיתוף פעולה בין עמותת "איתן – כל אחד יכול" לבין קרן Decathlon Foundation, ותציע מסגרת אימונים מקצועית לצד פעילות קהילתית המיועדת לחזק את תחושת השייכות, המסוגלות וההשתלבות של המשתתפים.
על פי התוכנית, לצד האימונים יתקיימו גם פעילויות משותפות וחונכות, במטרה להרחיב את אפשרויות ההשתתפות של אנשים עם צרכים מיוחדים בעולם הספורט ובקהילה.
עמותת "איתן – כל אחד יכול" פועלת ברחבי הארץ לקידום פעילות ספורטיבית עבור אנשים עם צרכים מיוחדים, באמצעות אימוני כושר מקצועיים ותוכניות המקדמות השתלבות, עצמאות ופיתוח יכולות אישיות.
הקמת הקבוצה החדשה צפויה להרחיב את היצע המסגרות הספורטיביות בבאר שבע ולאפשר לתושבי הדרום ליהנות ממענה מקצועי ונגיש יותר בתחום הספורט המשלב.
◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








