אתמול (שני) נפגש צוות ההיערכות לתשפ"א של הנהגת ההורים העירונית עם מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק החינוך זוהר בלום ועם מנהלת אגף החינוך בעיריית רחובות אפרת צוקרמן.
בפגישה הוצג המתווה של אגף החינוך בעיריית רחובות לפתיחת שנה"ל במוסדות החינוך בעיר שמטרתו לתת מענה מקיף ומיטבי לכלל ילדי העיר וזאת ככל הניתן בהתחשב במתווה הבלתי אפשרי של משרד החינוך. הנהגת ההורים משתפת כי זוהר ואפרת הקשיבו לצרכיהם והבטיחו שיתוף פעולה מלא שלהם ושל כל גורמי החינוך בעיר עם ההנהגה למען ילדי העיר. המתווה במלואו יפורסם בהמשך ובהנהגה סמוכים ובטוחים שינתן מענה גם לנושאים השונים שהועלו.
הנהגת ההורים מסרה: "מודים לזוהר בלום, לאפרת צוקרמן ולכל אנשי אגף החינוך ברחובות על ההקשבה, על השיתוף והשותפות ועל העבודה המאומצת שלהם למען ילדי העיר לאורך כל התקופה המטלטלת שעוברת על כולנו".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








