דרמה התרחשה לפני זמן קצר, הערב (רביעי) בקניון עופר' לאחר שגבר כבן 60 מעד במדרגות הנעות והתגלגל אל הקומה התחתונה – אישתו אשר שהתה עימו בקניון, התרגשה מהמחזה, התעלפה ונפלה אחריו.

בעוד מבקרים בקניון אשר היו היו בקרבת האירוע, ניגשו לסייע לו ולהרחיק את הגבר מהמדרגות שהמשיכו לפעול, רצו מבקרים אחרים לטפל באישה ולהזעיק עזרה. לדברי נוכחים במקום "הושיבו את הגברת על הרצפה והרימו את רגליה, שפכו על פניה מעט מים על הפנים – עד שהתעוררה".
צוות מגן דוד אדום הגיע למקום במהירות והעניק לשני הנפגעים טיפול רפואי ראשוני ולאחר מכן פינו את שניהם לבית החולים קפלן להמשך בדיקות. בעוד מצבה של האשה הוגדר קל – מצבו של הגבר הוגדר במצב קל עד בינוני.
גולשים יקרים, לקבלת החדשות בזמן אמת, הנכם מוזמנים להוריד בחינם את האפליקציה של "רחובות היום" מחנות ההורדות שבסמארטפון שלכם.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








