מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

ביטחון ושירות בדרום: כנס מחוז דרום בכבאות והצלה מסכם ומסתכל קדימה

הכנס כלל גם הרצאות אורח מעשירות, בהן הרצאה מטעם משטרת ישראל והרצאה בנושא חשיבות התיעוד והדוברות בארגון, אשר הדגישה את תפקיד התקשורת בעבודת הכבאות וההצלה.

אתמול נערך כנס הסיכום השנתי לשנת 2024 של כבאות והצלה מחוז דרום בפארק התעשיות "עידן הנגב", בהשתתפות מפקד מחוז דרום, טפסר איציק עוז, מפקדי תחנות, מפקדי משמרות ונציגי המשלט.

במהלך הכנס, סיכם טפסר את הישגי המחוז בשנה החולפת, תוך התמקדות בפעולות המרכזיות שהובילו לשיפור המענה המבצעי והארגוני במחוז. בין ההישגים שנדונו: התמודדות עם שריפות גדולות, תגובה מהירה לאירועי חירום ותיאום בין-ארגוני מוצלח. כמו כן, הוצגו יעדי המחוז לשנת 2025, עם דגש על שדרוג היכולות המבצעיות, הטמעת טכנולוגיות חדשות ושיפור השירות לתושבי הדרום.

הכנס כלל גם הרצאות אורח מעשירות, בהן הרצאה מטעם משטרת ישראל והרצאה בנושא חשיבות התיעוד והדוברות בארגון, אשר הדגישה את תפקיד התקשורת בעבודת הכבאות וההצלה.

מפקד מחוז דרום, טפסר איציק עוז, מסר: "אני גאה בהישגים של המחוז בשנה החולפת, ויחד אנו נערכים להמשך שיפור ושדרוג המענה לכל תרחיש גם בשנה הבאה."

הכנס היווה במה מקצועית וסמלית להבעת הוקרה לכלל אנשי הארגון אשר פועלים במסירות לאורך כל השנה, והדגיש את חשיבות שיתוף הפעולה האזורי לקידום הביטחון והשירות בדרום.

 הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן 

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יחידת תיעוד מבצעי כב"ה מחוז דרום

דילוג לתוכן