ביטון הורשע במסגרת הסדר טיעון בעבירות שיוחסו לו, ובית המשפט הטיל עליו עונש של 13 חודשי מאסר בפועל, לצד ענישה נלווית בהתאם להחלטת בית המשפט.
בטיעוניה לעונש הדגישה הפרקליטות את חומרת המקרה, ובפרט את העובדה שלטענתה הסמים נמצאו ברכב ממשלתי שהועמד לרשות בת זוגו של הנאשם במסגרת תפקידה כיועצת לשרה מאי גולן.
בפרקליטות נמסר כי: "חומרה יתרה מצאה המאשימה בכך שסמים נמצאו ברכב ממשלתי שהועמד לרשות בת זוגו של הנאשם מתוקף תפקידה כיועצת לשרה מאי גולן. ניצול רכוש ציבורי כחלק ממערך עברייני מהווה פגיעה אנושה באמון הציבור."
גזר הדין ניתן בבית משפט השלום ברחובות, לאחר שהנאשם הודה והורשע במסגרת הסדר הטיעון בעבירות של גידול, ייצור והכנת סמים ובהחזקת סמים שלא לצריכה עצמית.
הפרשה עוררה עניין ציבורי בשל הקשר לבת זוגו של הנאשם, המשמשת כיועצת לשרה בממשלה, ובשל טענת הפרקליטות כי הרכב שבו נמצאו הסמים היה רכב ממשלתי שהועמד לרשותה במסגרת תפקידה.
◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











