מבזקים
זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך ספריית דורון נפתחת מחדש: רמת השרון מציינת 100 שנים לשבוע הספר עם עשרות אירועים לכל המשפחה חברת מועצת העיר אשקלון, תמר קידר חושפת: "הוגשה נגדי תביעת השתקה על סך 850 אלף ש"ח" תאונה קשה ברהט: הולך רגל כבן 60 נפצע קשה לאחר שנפגע מרכב

במהלך האזעקות ויצו פתחה את הלב ואת הביגודיות למען המפונים

חולקו תרומות למפונים בבאר שבע, תל אביב, רחובות, נהריה, גבעתיים, קדימה ורמת השרון. בסניף הוד השרון אף הוכנו במקביל שקיות סיוע לחמ"ל חיילים שפעל בעיר. כמו כן, גוייסו תרומות יעודיות של בגדים חדשים עבור המפונים באמצעות שיתופי פעולה עם המגזר העסקי.

מאז פרוץ הלחימה: סניפים וחנויות הביגודית נפתחו באופן יזום, אלפי פריטים חולקו, והפעילות נמשכה גם תחת אש. מאז פרוץ הלחימה הפכו אזעקות, פגיעות פיזיות ותחושת חירום לחלק מהשגרה היומית של תושבים ברחבי הארץ. דווקא בימים האלה, התגלתה העוצמה של ויצו ישראל.

בעקבות בקשות דחופות שהתקבלו מרשויות מקומיות, לנוכח הקושי של משפחות מפונות לרכוש בגדים עקב חנויות סגורות ומחסור בפתרונות מידיים, הנהלת ויצו אפשרה פתיחה יזומה ומבוקרת של חלק מחנויות הביגודיות ברחבי הארץ – החנויות נפתחו לפרקי זמן קצרים בלבד, כדי לאפשר לצוותים ולמתנדבות ויצו ישראל להכין ולארוז  בגדים, צעצועים וציוד הכרחי למשפחות המפונות. כל הפעולה נעשתה תוך שמירה על הנחיות בטיחות קפדניות ובהתאם להנחיות פיקוד העורף.

חולקו תרומות למפונים בבאר שבע, תל אביב, רחובות, נהריה, גבעתיים, קדימה ורמת השרון. בסניף הוד השרון אף הוכנו במקביל שקיות סיוע לחמ"ל חיילים שפעל בעיר. כמו כן, גוייסו תרומות יעודיות של בגדים חדשים עבור המפונים באמצעות שיתופי פעולה עם המגזר העסקי.

יו"ר ויצו ישראל, אורה כורזים, אמרה: "דווקא ברגעים שבהם כולנו חיים באי ודאות, מרגש לראות את תחושת השליחות שמובילה את הצוותים והמתנדבות שלנו. גם כשהשמיים רועשים והלב דואג,  נשות ויצו ממשיכות לפעול, להגיע, לארוז, ולחלק. זהו חוסן אזרחי במיטבו."

לצד זה, צוותי המתנדבות והעובדות והמשיכו לשמור על קשר עם נשים וילדים הזקוקים לתמיכה,  במיוחד בקהילות “צומחות יחד”, קבוצות התמיכה והסיוע של ויצו לנשים וילדים שיצאו ממעגל האלימות.

הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ויצו

דילוג לתוכן