מבזקים
לא הקרקע מעכבת את הבנייה: התשתית שעשויה לפתוח את הדרך לאלפי דירות בתל אביב וברמת השרון אחרי עשור של השבתה: פארק הנצח ברמת השרון חוזר לחיים למרות המחלוקות: בית המשפט אישר את קידום אחד ממגדלי המגורים הגבוהים בירושלים בגלל עומסי החום: כפר סבא מקדימה את פינוי האשפה בשעה בזמן שערים גדולות מאבדות תושבים: באר יעקב זינקה לצמרת הרשויות שקולטות אוכלוסייה ריקול לטיולון לתינוקות: סכנת קיפול, התהפכות ולכידת איברים – הפסיקו את השימוש מיד כתב אישום: תושב אשדוד נאשם במעורבות בירי לעבר בניין מגורים בעיר שימו לב: שירותי עיריית אופקים ייסגרו ביום חמישי – לא תתקיים קבלת קהל או מענה טלפוני גנב משאית מאתר בנייה באילת ונהג ללא רישיון מתאים: כתב אישום הוגש בתוך ימים מחידות ועד תיבות בריחה: אטרקציית הקיץ החדשה שתיפתח השבוע בגן הבוטני בירושלים בינה מלאכותית לחיזוק החוסן: שדרות תעניק גישה מסובסדת במלואה לפלטפורמה דיגיטלית ליותר מ – 4,000 משרתי מילואים ואנשי ביטחון תושבי ראש העין יפקחו על ניקיון העיר: העירייה השיקה את קהילת "נאמני הסביבה הנקייה" מאות אלפי שקלים לפיתוח רפואי בנגב: כך סורוקה מכניס סטארטאפים אל תוך בית החולים על רקע המחסור בכוח אדם: אור יהודה הצדיעה לנשות הגיל הרך שהחזיקו את המערכת בשנה מאתגרת אחרי שנים של הליכים משפטיים: שלושה מתחמים נהרסו באזור לקייה למרות שהיא צעירה מהקטגוריה: אגם אוזן מלוד זכתה באליפות ישראל בטניס המתאבק מלוד בדרך לאליפות העולם: תמיר חלימוב ייצג את ישראל בבאקו גאווה ללוד: תלמיד התיכון זכה במדליית כסף באולימפיאדת המתמטיקה העולמית אחרי חודשים של אימונים: עשרות מתעמלות מקריית מלאכי כבשו את הבמה במופע "ג'אמפ אפ בארץ הפלאות" קנו דירות חדשות עם חניה בהרצליה – וגילו שהרכב המשפחתי לא נכנס: כך פסק בית המשפט

במועצת גדרה קוראים לתושבים לקחת אחריות על הסביבה

ממשיכים לדחוף לקידום יופיה של המושבה שלנו: המועצה המקומית גדרה מכניסה רכיב נוסף בשיפור נראות פני המועצה – נבחרת נאמני סביבה. המועצה קוראת לתושבות ותושבי המושבה לקחת אחריות על הסביבה, להירשם לקורס ייעודי בגדרה שיפתח בחודש הבא ולהצטרף לנאמנים.

ממשיכים לדחוף לקידום יופיה של המושבה שלנו: המועצה המקומית גדרה מכניסה רכיב נוסף בשיפור נראות פני המועצה – נבחרת נאמני סביבה. המועצה קוראת לתושבות ותושבי המושבה לקחת אחריות על הסביבה, להירשם לקורס ייעודי בגדרה שיפתח בחודש הבא ולהצטרף לנאמנים.

נאמני סביבה הינם אזרחי המוסמכים לתפקיד על ידי המשרד להגנת הסביבה והרשות המקומית על בסיס חוק שמירת הניקיון. בסמכותם של הנאמנים לדרוש מכל אדם אשר עבר עבירה על החוק להזדהות בפניהם. לנאמנים, אשר עוברים קורס ייעודי, מחולקים פנקסי קנסות אשר מאפשרים, לאחר הזדהות, לקנוס אותו בסכומים הנקובים בחוק. לנאמנים יש אפשרות להגיש דו"חות ללא הזדהות העבריין, אם הוא ביצע את העבירה במגוון אמצעים אלקטרוניים.

התושבים, אשר ישמשו כנאמני סביבה, יהוו "העיניים" של כולנו, ידווחו על מפגעים סביבתיים ויהוו מופת ודוגמא לשמירה על הסביבה למען החברה. ניתן להצטרף באמצעות רישום פשוט באתר האינטרנט של המועצה. מי שיוכל להגיש בקשה להצטרפות למערך הינם אזרחיות ואזרחים מגיל 16 ומעלה אשר גרים בגדרה.

בסוף ההכשרה יהיו זכאים המשתתפים לקבל תעודת "נאמן סביבה". ההכשרה תמשך כשעתיים ותעסוק בנושאים כגון חוק שמירת הניקיון, סמכויות, והנחיות, נהלים ועוד. למשתלמים תוענק תעודת "נאמן סביבה" במעמד ראש המועצה. יודגש כי ההכשרה אינה כרוכה בתשלום ומותנת ברישום מוקדם באתר העירוני או לידי אופירה רוזנטל, רכזת המתנדבים היישובית. כמו כן, מובהר כי ההצטרפות למערך אינה מוגבלת בזמן ואולם המועצה תהא רשאית להפסיקה בכל עת.

לרישום מוזמנים להיכנס

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מועצת גדרה

דילוג לתוכן