המשטרה עצרה אמש במודיעין, במסגרת פעילות יזומה וממוקדת, חשוד בסחר בסמים ותפסה ברשותו כחצי קילוגרם חומר החשוד כסם

במסגרת המאבק חסר הפשרות שמנהלת משטרת ישראל בנגע הסמים, בדגש על סחר והפצת סמים המסכנים את שלום הציבור, ביצעו אמש בלשי המשטרה של תחנת מודיעין, פעילות אכיפה יזומה נגד עבירות אלו.
במסגרת הפעילות המבצעית, ניהלו הבלשים מעקב סמוי אחר תושב העיר כבן 20, כאשר בחיפוש ברכבו ובביתו, חשפו חומר החשוד כסם במשקל רב של כחצי קילוגרם, לצד תפיסת אמצעי עישון, שקיות המשמשות עפ"י החשד לחלוקה ומשקל דיגיטלי.
המשטרה עצרה את החשוד לחקירה בתחנת המשטרה בסיומה נכלא והיום (שלישי) תבקש המשטרה בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה להאריך את מעצרו בבית משפט השלום בראשל"צ.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








