מבזקים
חזית בחינוך: הסתדרות המורים נגד שר האוצר – "לא נאפשר קיצור של יום חופשה אחד" רחובות: 10 נפגעים פונו כתוצאה מזירת השריפה החופש הגדול מקדים: מערכת החינוך יוצאת לחופשת פסח בצל המלחמה פסח בצל "שאגת הארי": אשדוד מאיצה את הכנות החג תחת אש בשורה לשכירים: אושר מתווה החל"ת במימון המדינה לימי המלחמה דרמה ברחובות: לכודים חולצו משריפה שפרצה במקלט בניין מגורים תמיכה ממשלתית בערד: מנכ"ל משרד הפנים סייר בזירת הפגיעה הקשה בעיר באילת: בן 25 מירושלים, חמוש בסכין, התפרץ ליחידת דיור ונעצר על ידי לוחמי היס"מ מיכאל וידל רושם הישג פוליטי: "זהו מהלך של אחריות ציבורית" תיעוד מצמרר: סרטון הנפילה באור יהודה מהיום; אושר לפרסום על ידי הצנזורה עדכונים והקלות לבעלי עסקים בירושלים נס באור יהודה: רסיסי טיל בליסטי נפלו בשטח העיר; נזק קל נגרם לרכוש – צפו בתמונות חילופי פיקוד בגזרת גבעת שמואל: מפקד נפת גנים הנכנס נפגש עם ראש העיר יוסי ברודני פרסום ראשון: "ישראל ביתנו" מצטרפת לקואליציה של מיכאל וידל, ראש עיריית רמלה זוגיות, משפחה וחוסן / בתיה בר שביט: חגים ומצבי משבר הם הזדמנות להתחלה חדשה ולבניית זוגיות אחרת התראה מטאורולוגית בישראל היום ה-24 למבצע "שאגת הארי": מזכרת בתיה בשגרה של חירום – "היישוב בידיים בטוחות" מתנה עם שורשים: המיזם של הגן הבוטני שמחזיר את התקווה והטבע הביתה כבוד לסגל ההסברה: קצין היקל"ר של אשדוד, אלברט אקרמן, הועלה לדרגת סרן בעיצומה של הערכת המצב בצל גל נטישת הכלבים מאז פרוץ המלחמה: יריד אימוץ מיוחד בתל אביב

במקום הראשון בדירוג 'רשות מקדמת בטיחות בדרכים' לשנת 2024: אשקלון

דירוג 'רשות מקדמת בטיחות בדרכים' לשנת 2024 שנערך מטעם הרשות לבטיחות בדרכים, בקרב 30 הערים הגדולות בישראל, העניק לאשקלון את המקום הראשון עם ציון מרשים של 86.3%!

הרשות לבטיחות בדרכים, הודיעה השבוע כי העיר אשקלון זכתה במקום הראשון בדירוג 'עיר מקדמת בטיחות בדרכים' לשנת 2024. הדירוג שנערך בקרב 30 הערים הגדולות בישראל, קבע כי אשקלון הפגינה מצוינות במגוון תחומים מרכזיים כגון: ניהול הבטיחות, תשתיות, הסברה, חינוך ואכיפה.

אשקלון הציגה תוצאות מרשימות ביותר בתחום הבטיחות בדרכים, וכך זכתה במקום הראשון בקטגוריית הערים בהן 100-199 אלף תושבים עם ציון מרשים של 86.3%. בנימוקי הזכייה הסבירה 'הרשות לבטיחות בדרכים', כי הישג זה משקף את מחויבות העירייה למצוינות ויוזמת הגברת המודעות לבטיחות בדרכים. ועל כך מביעה 'הרשות לבטיחות בדרכים' הערכה רבה על העשייה המבורכת שמובילה עיריית אשקלון למען שיפור בטיחות כלל משתמשי הדרך בעיר.

בתוך כך, בשבוע שעבר העניק ראש העיר תעודת הערכה לאורית אוריינשטיין חן, הפורשת מתפקידה כמנהלת בטיחות מטעם הרלב"ד בעיר לאחר למעלה מעשור. התעודה הוענקה לאורית על פועלה המסור בתחום בטיחות הדרכים בעיר, בדגש על הסברה וחינוך.

ראש העיר, תומר גלאם: "עיריית אשקלון חרטה על דגלה את נושא הבטיחות בדרכים ופועלת ללא לאות להטמעת תרבות של זהירות בדרכים בקרב כל שכבות האוכלוסייה – מילדי הגן ועד לגיל השלישי. אנו גאים לראות כי מאמצינו נושאים פרי, עם זכייה במקום הראשון בדירוג 'רשות מקדמת בטיחות בדרכים'. במשך השנה פעלנו רבות בתחום הבטיחות בדרכים ויצרנו מיזמים חינוכיים והסברתיים לצד שיפורי תשתית משמעותיים. ביניהם: הקמת מסלולי אופניים בטוחים, התקנת פסי האטה והגבהות בקרבת מוסדות חינוך ואזורי מגורים, פעולות הסברה שוטפות בבתי הספר ועוד פעילות רבות וטובות שמשפרים את המצב בעיר. אני רוצה להודות למטה העירוני לבטיחות בדרכים, למנהל החינוך ולאגף הביטחון על עבודתם המסורה והמקצועית בתחום הבטיחות בדרכים, שעובדים לילות כימים למען בטיחות התושבים. תודה גם לאורית אוריינשטיין חן, על שנים של עבודה איכותית ומקצועית שעבדה בשיתוף פעולה צמודה עם העירייה ויחד הצלחנו להגיע להישגים הכי גבוהים שיש״.

מנהלת המטה העירוני לבטיחות בדרכים, רות אטיאס: "זו גאווה גדולה עבורנו לזכות במקום הראשון בדירוג 'עיר מקדמת בטיחות'. הישג זה משקף את העבודה המאומצת והמקצועית שנעשתה לאורך השנים בעיר אשקלון בכל התחומים – מניהול הבטיחות, דרך שיפור תשתיות ועד פעילויות הסברה וחינוך מקיפות. המטה העירוני במינהל חינוך פועל ללא לאות בשיתוף פעולה הדוק עם כלל הגורמים העירוניים כדי להבטיח את בטיחות תושבינו, ואנו מתחייבים להמשיך ולהוביל בתחום זה גם בשנים הבאות. ברצוני להודות במיוחד לאורית אוריינשטיין חן על עשור של שותפות מקצועית פורייה. אורית הובילה מהלכים משמעותיים לשינוי תרבות הנהיגה בעיר, והייתה שותפה מלאה בכל תהליכי קבלת ההחלטות בוועדות הבטיחות. פועלה המקצועי והמסור היה נדבך משמעותי בהגעתנו להישג המכובד הזה."​

מנהלת בטיחות מטעם הרלב"ד בעיריית אשקלון, אורית אוריינשטיין חן: "הרבה הערכה לעיר אשקלון על הובלת דירוג ערים מקדמות בטיחות! הזכייה במקום הראשון מהווה עדות להשקעה ולמחויבות העומד בראשות העיר, תומר גלאם ולעבודתה המצוינת של מנהלת מטה הבטיחות, הגב' רות אטיאס לקידום העיר ולשיפור בטיחות התושבים. גאה להיות שייכת לפעילות שנעשתה בעיר. אני גאה על עבודתי שהצלחנו במשך השנים בכוחות משותפים ובהקצאת תקציבים יעודיים, להעלות את תחום הבטיחות בדרכים לראש סדר היום ולהגיע להישגים מרשימים. כולי תקווה כי מגמה חיובית זו תמשיך גם בעתיד".

◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: סיון מטודי | עיריית אשקלון

דילוג לתוכן