מבזקים
חשד לרצח בירושלים: גבר כבן 40 אותר ללא רוח חיים בקטמון; חשוד תושב אילת נעצר בן 4 נעדר בשמורת טבע סמוך לאשקלון; כוחות גדולים פועלים לאיתורו דיווח ראשוני: פיגוע דקירה נוסף, הפעם במרחב גנים; המחבל חוסל על ידי כוח צה"ל רמת גן: מעצר החשוד בהשלכת הרימון הוארך – המשטרה מייחסת לו גם חשד לניסיון רצח כוננות שיא בישראל; פתיחת מקלטים – גם באילת פיגוע הדקירה בשומרון: צה"ל חושף את השתלשלות האירוע – אזרח חיסל את שני המחבלים, השריפה נחקרת אילת מרחיבה את תעשיית ההייטק: שלוחת סייבר חדשה תיפתח בעיר עם עשרות משרות ראשונות יותר מ – 200 נהגים נתפסו במבצע אכיפה באשדוד – טלפונים ניידים, עבירות מסכנות חיים וליקויי בטיחות ירושלים: פסטיבל חוצות היוצר חוגג 50 שנה עם עשרות מופעים, יריד אמנות ומתחם קולינרי חדש חשד לפיגוע בשומרון: גבר בן 51 נפצע קשה מדקירה סמוך לאלון מורה חינם גם בשבת: שירות "נעים בסופ"ש" מתרחב מהרצליה לתל אביב דרך רמת השרון עיריית רמת גן פתחה את המקלטים למרות שאין שינוי בהנחיות פיקוד העורף מיזם חדש בנס ציונה יאפשר לתרום ולקבל ציוד חזרה לבית הספר שני חשודים נוספים נעצרו בחקירת רצח בניהו רזי מירושלים – המצוד אחר החשוד המרכזי נמשך מיזם חדש בקריית גת יאפשר לתרום ולקבל ציוד חזרה לבית הספר חסימות לילה ושינויי תנועה למשך חמישה ימים בשל עבודות המטרונית ברחובות כמעט 60 שנה לא ידעה היכן קבור בנה: מיזם עירוני בשדרות סגר לתמר מעגל כואב גדרה: המועצה מזהירה מפני ניסיון הונאה – דרישות תשלום מזויפות נשלחו לתושבים אשדוד: בשל עומסי החום הקיצוניים – העירייה משנה את עבודת צוותי השטח וקוראת לציבור להישמר לקראת פתיחת שנת הלימודים: עשרות בתי ספר וגני ילדים באשקלון עוברים שדרוג נרחב

בן 19 מנס ציונה חשוד שפעל עבור איראן – וניסה לגייס אחרים

שב״כ והמשטרה עצרו שני ישראלים לאחר קשר ממושך עם סוכן זר וחשד למשימות ביטחוניות

שב"כ וימ״ר מרכז במשטרת ישראל עצרו שני אזרחים ישראלים, תושבי נס ציונה ובית עובד בחשד שפעלו עבור גורמי מודיעין איראניים ואחד מהם אף התכוון לצאת לאימונים באחת ממדינות ערב.

בפעילות משותפת של שירות הביטחון הכללי וימ״ר מרכז, במהלך חודש מרץ 2026, נעצר שגיא חייק, צעיר כבן 19, אזרח ישראלי, תושב נס ציונה, בחשד לקשר עם גורמים איראניים וביצוע משימות בהכוונתם.

במסגרת חקירתו של חייק עלה כי במשך מספר חודשים עמד בקשר עם סוכן זר איראני בתווך רשתי. במסגרת הקשר האמור, חשף חייק את פרטיו המזהים ואת פרטי בני משפחתו. עוד עלה כי חייק הסכים לבצע אימונים באחת ממדינות ערב, ואף התבקש לגייס אנשים נוספים לביצוע משימות בהכוונתם.

במהלך הקשר של חייק מול הסוכן האיראני, קיבלו בני משפחתו של חייק פניות מאיימות, ישירות מצד הסוכן האיראני ועל אף זאת המשיך חייק לעמוד בקשר עם הסוכן.

בנוסף, בחקירתו הודה כי הוא הסתייע בצעיר נוסף, אסף שטרית, כבן 21, תושב בית עובד, זאת לצורך ביצוע משימה עבור הסוכן הזר ועל כן נעצר גם הוא לחקירת השבכ.

היום (ב׳) צפוי להיות מוגש כתב אישום חמור כנגד השניים לבית המשפט המחוזי מרכז לוד.

מקרה זה מצטרף לשורה של מקרים מהתקופה האחרונה המלמדים על מאמצים חוזרים ונשנים של גורמי טרור ומודיעין עוינים לגייס אזרחים ישראלים לטובת ביצוע משימות שנועדו לפגוע בביטחון מדינת ישראל ותושביה.

גופי הביטחון של מדינת ישראל, ובכללם שירות הביטחון הכללי ומשטרת ישראל, שבים ומזהירים את אזרחי ותושבי ישראל מפני קיום קשר עם גורמים זרים וביצוע משימות עבורם. כלל גופי הביטחון וגורמי האכיפה יפעלו למצות את הדין בחומרה מול כל המעורבים בפעילות שכזו.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: gemini

דילוג לתוכן