מבזקים
אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך ספריית דורון נפתחת מחדש: רמת השרון מציינת 100 שנים לשבוע הספר עם עשרות אירועים לכל המשפחה חברת מועצת העיר אשקלון, תמר קידר חושפת: "הוגשה נגדי תביעת השתקה על סך 850 אלף ש"ח"

בעל העסק לא ציפה לאושפיזין מהסוג הזה בחג

חקירת המשטרה בעיר בית שמש בעקבות דיווח בימים האחרונים על התפרצות לבית העסק תוך גרימת נזק וגניבת כסף מהמקום, הביאה לאיתורם של שני חשודים קטינים תושבי העיר ולחקירתם.

חקירת המשטרה בעיר בית שמש בעקבות דיווח בימים האחרונים על התפרצות לבית העסק תוך גרימת נזק וגניבת כסף מהמקום, הביאה לאיתורם של שני חשודים קטינים תושבי העיר ולחקירתם.

בתאריך 20.10 התקבלה תלונה בתחנת המשטרה בית שמש של מחוז ירושלים על התפרצות לבית עסק בשכונת יפה נוף בעיר.

על פי התלונה וחקירה שהחלה בעקבותיה, ימים ספורים לפני כן במהלך חג סוכות, נפרץ בית בית עסק המשמש לצורכי שימוש במרשתת בשכונה.

אל אותו בית עסק, פרצו ונכנסו שני חשודים צעירים שלאחר כניסתם, שברו באמצעות מוט ברזל את מכשיר הסליקה וגנבו מתוכו סכום כסף.

במסגרת פעולות החקירה השונות לרבות התחקות מודיעינית ואיסוף ממצאים שונים, הבוקר איתרו שוטרי תחנת בית שמש את שני הצעירים החשודים- קטינים תושבי העיר בגילי 13 ו-14, והשניים הועברו לחקירה בתחנת המשטרה.

בסיום חקירתם הבוקר, ועל פי החלטת קצין החקירות הממונה, נשלחו השניים בתנאים מגבילים למעצר בית.

חקירת המשטרה נמשכת.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן