מבזקים
סדר סימני ראש השנה: מה אוכלים ומה מסמל כל מאכל ראש השנה 2026: מתי נכנס החג, מה עושים ומה חשוב לדעת ראש השנה תשפ"ז: זמני כניסת שבת, זמני יציאת השבת וזמני יציאת החג שמואל בוקסר יצא לשטח: מסדר ניקיון אחרון ברחבי נס ציונה לפני החג עוגת דבש לראש השנה: מתכון קל ורך חולון: נעצרה בגלל שימוש בטלפון בזמן נהיגה – וברכב נמצאו מעל קילו סמים אילת נערכת לחגי תשרי: תגבור כוחות ועומסי תנועה צפויים בצירי הכניסה לעיר אילת: שני רוכבי אופנוע נפצעו בדרך הגיא – צעיר כבן 20 במצב בינוני אילת: שריפה פרצה בחנות אופניים וקורקינטים חשמליים – החנות ניזוקה אילת: שריפה פרצה בחנות אופניים וקורקינטים חשמליים – החנות ניזוקה אשדוד: יתושות נגועות בקדחת מערב הנילוס נלכדו בעיר כסייפה: מספרה נסגרה ל־30 יום לאחר שנתפסו בה שני שב״חים הישג לחולון: מקום ראשון בישראל בהשתתפות תלמידות במגמות טכנולוגיות ירושלים: אלפי שוטרים ולוחמי מג״ב ייפרסו בחגי תשרי – ואלה הצירים שייחסמו ירושלים: ארבע שנות מאסר ללוחם מג״ב שאפשר מעבר פלסטינים ללא בידוק תמורת שוחד "היידה בן גביר" בכיכר ציון: השר עצר בדרכו לסליחות בכותל – וההמונים הקיפו אותו סוכות במוזיאון בת ים: סדנת אור ויצירה בעקבות התערוכה ״מאדים״ ציר 10 נפתח החל מהיום למטיילים במהלך חגי תשרי רחובות: יורקשייר בן 13 נפצע קשה בתקיפת כלב – הבעלים תובעת יותר מ־20 אלף שקל סמוך לאופקים: תושב רהט נאשם שגרם לתאונה קטלנית, נמלט והסתיר את רכבו דובר צה"ל מתוך המנהרות בדרום לבנון: "כאן היה מרכז העצבים של יחידת בדר של חיזבאללה"

בעקבות אמירתה של ח"כ שרן השכל, עופר כסיף מהרשימה המשותפת, יורה: "שרן השכל היא שוטפת הכלים של הליכוד"

ח"כ שרן השכל (הליכוד) הופיעה בפאנל בכנס כלכלי של "פורום קהלת" ועוררה ביקורת רבה לאחר שאמרה כי עובד מפעל קרמיקה מהדרום שמקום עבודתו נסגר יוכל לנסוע לתל אביב ולעבוד בשטיפת כלים עבור 12 אלף שקל בחודש ללא הכשרה. ח"כ של הרשימה המשותפת, לא נשאר חייב: "היא נשארת עם הלכלוך על הידיים".

את הדיון ניהלה השכל עם העיתונאי נדב איל ובמהלך ויכוח כלכלי על סבסוד המדינה של מפעלים כושלים שנסגרו אמרה: "עם כל הכבוד, אנחנו מסתכלים היום על מדינת ישראל. אדם גם בלי הכשרה, בסדר, נסגר מפעל של קרמיקה באזור הדרום, עם כל הכבוד תלך לכל מסעדה פה באזור, הוא יכול לעבוד כשוטף כלים ב-12 אלף שקל לחודש".

חבר הכנסת בסיעת הרשימה המשותפת, עופר כסיף, צייץ בחשבונו לאמירה של ח"כ: "במובן מסוים, שרן השכל היא שוטפת הכלים של הליכוד. נתניהו מייצר מדיניות כלכלית מטונפת והיא נשארת עם הלכלוך על הידיים. הליכוד תמיד היה אסון לשכבות המוחלשות. עכשיו הם כבר לא מעמידים פנים".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר יעקב

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גדרה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מזכרת בתיה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נס ציונה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית עקרון

לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן