מבזקים
תאונה בכביש 35: שני פצועים קל טופלו סמוך למחלף קריית גת מגמות בנדל"ן ובתעשייה: מדד תשומות הבנייה זינק באפריל; תל אביב מובילה בעליית מחירי הדירות דרמה בכביש 2: פעולות החייאה בשטח ברוכב אופנוע בן 20 שנפצע קשה ליד נתניה זמני כניסת ויציאת שבת: פרשת במדבר (15-16במאי 2026) סוף טוב בחניון: תינוק ננעל בשגגה ברכב בקניון רחובות וחולץ בשלום לפנתיאון: החתונה הגרנדיוזית של שף גיא פרץ וימית אמסלם, בעלי סלון יווני באר שבע: קשישה חולצה מדירה בוערת, מצבה בינוני; נער נפגע קל חגיגה ספורטיבית: כאלף רצים השתתפו במרוץ ראשון לציון שחזר לאחר 3 שנים למרות צו ההרחקה: הצעיר מאשדוד חזר שוב ושוב לבית המתלוננת כך ייראו שכונות המלחמה החדשות: אושרו תוכניות השיקום ברחובות, ערד ודימונה קטטה אלימה ברמת השרון: שני חשודים מהרצליה נמלטו – ונעצרו אחרי מצוד משטרתי “המרחב הדיגיטלי הפך לזירת סיכון”: רחובות מחזקת את ההגנה על בני הנוער “עמק דותן” בדרך להקמה: עשרות משפחות יעלו לצפון השומרון הקונה היה סוכן סמוי: כתב אישום נגד צעיר מקריית גת אזהרה דחופה לבעלי כלבים, תושבי רמלה משרד הבריאות בודק מחדש את אסותא רמת החייל וראשון לציון: “אינדיקציות לאירועי בטיחות נוספים” “הם מחזיקים את החוסן של החברה”: ראש העין הצדיעה לאנשי החינוך המצטיינים סניף ביטוח לאומי בדימונה הוצת: כתב אישום נגד תושב באר שבע 95.2% זכאות לבגרות: אשקלון מתמודדת שוב על פרס החינוך הארצי “דמות של צניעות ואהבת אדם”: ראש העין הצדיעה לרב עזריה בסיס זצ"ל
תילתן

בעקבות הפרסום ב"רחובות היום": האשה שגנבה מ"תילתן" בערב כיפור – התנצלה והשיבה את הרכוש. הבעלים: "אני סולח לה"

תילתן

בעקבות הכתבה ב"רחובות היום" אודות אשה שגנבה מחנות "תילתן" עשרה זוגות עגילים בערב יום כיפור – ובאמצעות קרוב משפחתה, היא נמצאה, התנצלה בפני הבעלים והשיבה את שגנבה – כך דיווח הערב (ראשון) הבעלים של החנות, חיים קושיק שהוסיף: "אני סולח לה".

כזכור, קושיק,  נדהם לגלות כי דווקא בערב יום הכיפורים, אשה גנבה מהחנות בבעלותו עשרה זוגות עגילים בסך של כ-200 שקלים. "אני עובד מאוד קשה לפרנסתי והגנבות האלה מאוד מקשות עלינו להתפרנס" אמר ל"רחובות היום". "אחרי התלבטות רבה אני חושף את הסרטון הזה כי צריך לעשות לזה סוף. לצערי גיליתי שלגנבים אין גיל, יש מכל המינים, מכל הגילאים וזה עצוב באמת מה שקורה. לנו העצמאיים אין שעות, אנחנו פשוט עובדים כל הזמן וזה כואב כשפשוט ככה גונבים ממך את הפרנסה, אתה לא מצפה שיגנבו ממך בערב יום כיפור".

על העובדה שלא דיווח על הגניבה ועליה למשטרה למרות שיש בידיו את תמונותיה וסרטון המתעד את מעשיה אמר: "זה קרה בשישי בבוקר. התאפקתי עם זה ואני מעדיף לאתר אותה ולדרוש ממנה להחזיר את שגנבה. ממילא חשיפת הסרטון היא עונש מספיק גדול אבל עדיין לא הייתי רוצה שבגלל גניבת עשרה עגילים יהיה לאשה רישום פלילי במשטרה.

דילוג לתוכן