מבזקים
"הוא לא גנב כרטיס אשראי, הוא גנב בן אדם": פרשת ה – AI שמטלטלת את להב 433 "הילדים קראו לי מסעודה": מה ששבר אותי באמת היה מה שהמבוגרים בחרו לא לעשות הותר לפרסום שמו של החלל הרביעי באסון בלבנון: נוה חבשוש ז"ל קיבוץ גבולות: בעלת כלב בת 69 מואשמת לאחר נשיכה שגרמה לחבלה לתושב הקיבוץ מנהלת חדשה לבית הספר ניצנים/יחד ניצנים במודיעין הותר לפרסום שמו של חלל נוסף מהאסון בלבנון: סמ"ר ליאל כבביה, לוחם שריון בגדוד 52 הותר לפרסום: סמ"ר יואב קליין ורס"ל ניר בן ארי נפלו בקרבות בדרום לבנון נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה

בצל המטחים: חיים ביבס בביקור מרגש אצל דיירי הדיור המוגן: "שואב מהם כוחות ותקווה"

יו"ר מרכז השלטון המקומי וראש עיריית מודיעין מכבים רעות, חיים ביבס, ביקר בבית הדיור המוגן "עזריאלי פאלאס" למפגש אישי עם דור המייסדים. "ראיתי אנשים שעברו הכל ובנו את הארץ הזו באמונה – הם החוסן האמיתי שלנו", סיכם.

בימים שבהם מדינת ישראל נמצאת תחת מתקפה מאסיבית במסגרת מבצע "שאגת הארי", והמרחב המוגן הפך לחלק בלתי נפרד משגרת הלילה של תושבי המרכז, השפלה והדרום, בחר חיים ביבס לעצור את המרוץ המבצעי לטובת מפגש טעון ברגש עם מי שהקימו את המדינה.

בביקורו בבית הדיור המוגן "עזריאלי פאלאס", נפגש ביבס עם דיירות ודיירי המקום לשיחות על המצב הביטחוני, על ההיסטוריה של המדינה ועל החוסן הנדרש בעורף הישראלי. עבור ביבס, שמנהל בימים אלו את הקשר הישיר בין כלל הרשויות המקומיות לגורמי הביטחון, המפגש עם דור המייסדים סיפק זווית אחרת על המציאות המורכבת.

בפוסט שפרסם לאחר הביקור, כתב ביבס: "השבוע ביקרתי בבית עזריאלי פאלאס ונפגשתי עם דיירות ודיירי המקום. ראיתי את החוסן והאופטימיות של דור המייסדים של המדינה. נשים וגברים שעברו כל כך הרבה בחייהם, בנו את הארץ הזו בעבודה קשה, באמונה ובאהבה גדולה".

ביבס הוסיף והדגיש את החשיבות של למידה מהדור המבוגר דווקא ברגעים של אי-ודאות: "גם היום, בתקופה כל כך מורכבת, אי אפשר שלא לשאוב מהם כוחות ותקווה. החיוך שלהם והידיעה שהם עמדו באתגרים קשים לא פחות, נותנים לנו את הכוח להמשיך ולפעול למען ביטחון כלל התושבים".

המפגש ב"עזריאלי פאלאס" מזכיר לכולנו שמעבר לטכנולוגיית היירוט ולמערכות ה"חץ", העוצמה האמיתית של החברה הישראלית טמונה באנשים – אלו שבנו אותה ואלו שממשיכים להחזיק מעמד גם כשהשמיים רועדים.

◼️ חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: חיים ביבס-פייסבוק

דילוג לתוכן