מבזקים
נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים מהבמות הגדולות בעולם לביתה של רחל מאופקים: הביקור המיוחד של בוי ג'ורג' מזכרת בתיה תתכנס למרוץ לזכר יוני שמוכר, עם מסלול נגיש לכולם שרד את הקורונה ואת המלחמה, אבל עכשיו נפרד ממודיעין: הבר המוכר סגר את הדלתות

בשורה להורי ילדי המעונות בקריית גת

עיריית קריית גת בבשורה משמחת להורי ילדי המעונות: בהנחיית ראש העיר כפיר סויסה – התשלום בגין חודש אוקטובר 2023 יוחזר להורים במלואו.

עיריית קריית גת בבשורה משמחת להורי ילדי המעונות: בהנחיית ראש העיר כפיר סויסה – התשלום בגין חודש אוקטובר 2023 יוחזר להורים במלואו.

לאחר שהורי ילדי מעונות הגיל הרך של מרכז מריאן קיבלו בשבוע שעבר הודעה על פיה יוחזר להם סכום חלקי בגין תשלום עבור חודש אוקטובר 2023, במהלכו לא פעלו המעונות בשל פרוץ מלחמת חרבות ברזל- פנתה יו"ר מרכז מריאן אנני ארז לראש העיר כפיר סויסה בבקשה לבחון את הנושא לעומק ולסייע להורים בפתרון ומתן החזר כספי מלא.

לאחר שבחן את הדברים הודיע היום ראש העיר כפיר סויסה כי עיריית קריית גת ומרכז מריאן יישאו בעול הכספי והתשלום עבור חודש אוקטובר 2023 יוחזר להורים במלואו (פחות 8 ימים).

יצוין, כי על אף שהמעונות לא קיבלו ילדים לפעילות, מרכז מריאן נשא בעלות ההפעלה מול הספקים ותשלום השכר לסייעות בחודשי המלחמה. ההחזר להורים בגין חודש אוקטובר עומד על 680,000 שקלים.

אנני ארז יו"ר מרכז מריאן:

"לאחר פניות חוזרות של הורים וציפייה כי כספם יוחזר להם בגין אי פעילות המעונות בחודש אוקטובר 23', פניתי לראש העיר כפיר סויסה למציאת פתרון הולם. קריית גת זכתה בראש עיר שקשוב לצרכי התושבים ואני מברכת אותו על כך שנענה לבקשת ההורים והודיע כי לא יתבצע החזר חלקי אלא שכספם יוחזר להם במלואו. גם במקרה זה אנו שמים בעדיפות עליונה את רווחת הילדים ומבקשים להקל על ההורים ככל שניתן".

לפרטים נוספים לגבי אופן החזר הכספים ניתן לפנות למרכז מריאן בטלפון: 08-681-2368

 

◼️ לקבוצת חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפלחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן
דילוג לתוכן