מבזקים
זרוע הים סוגרת שטח במפרץ אילת לשלושה חודשים – הכניסה תיאסר ללא אישור משרד הכלכלה מזהיר: הורים מתבקשים לנהוג בזהירות בשימוש בצעצוע "סקוושי" חודש אחרי השחתת האנדרטה ברמת הנגב: שני חשודים נעצרו בפשיטת מסתערבים בית הדין אישר: נהגי סופרבוס ישביתו מחר את הקווים בירושלים לשעה במחאה על האלימות רחובות: החניה ברחוב סיני תיחסם בשעות הערב; התושבים מתבקשים לפנות את הרכבים סוכל פיגוע: חשוד בתכנון פעילות טרור נעצר במחנה הפליטים שועפאט עדכון | עומר: ליבו של הילד בן ה־5 שטבע בבריכה שב לפעום, מצבו קשה ״הפרס הזה הוא של כולכם״: אשדוד זכתה בפרס שר הביטחון על תמיכתה במשרתי המילואים שריפה בפארק ירמות בבית שמש: כוחות הכיבוי פועלים במקום, מבקרים מפונים מהאזור ילד בן 5 טבע בבריכה ציבורית בעומר – מצבו קשה לאחר פעולות החייאה התחדשות עירונית, הסעות ללא מכרז וכסף למקלטים: הישיבה שתעמוד במרכז סדר היום באשקלון הרכבת הקלה, 4.2 מיליון שקל לתווי שי וסעיף ניגוד העניינים: הערב במועצת ראשון לציון הישג נוסף לדוברת עיריית ראשון לציון, מוריה מלכה המצוד הסתיים: החשוד ברצח, תושב רמלה, עורך הדין בראשון לציון הסגיר את עצמו למשטרה היוזמה של עו"ד סימה נמיר: 24 נשים מאילת עלו לקדמת הבמה – עכשיו הן מתכוונות לשנות את העיר מחסניות ומאות כדורים נתפסו בחברון "הוא הוציא אותי מנובה תחת אש": סיפור הגבורה של לוחם האש ערן עמר ז"ל מעזריקם, שנהרג בתאונת דרכים פתח תקווה מתכוננת ללילה הכי טעים של הקיץ: מי מגיע להופיע? אשקלון: צב ים פצוע חולץ מתחנת הכוח רוטנברג והועבר לשיקום הפענוח מתקרב: הצהרת תובע נגד החשודים ברצח בניהו רזי בירושלים

בשורה לנהגים ולתושבים: המהפכה שתנקה את רחובות קריית מלאכי ממשאיות יוצאת לדרך

סוף למשאיות בשכונות? חניון ענק וחדש לכלי רכב כבדים יוקם במתחם "מלאכיטק" בהשקעה של מיליוני שקלים. מתי יחלו העבודות ואיך זה ישפיע על הבטיחות ואיכות החיים בעיר? כל הפרטים על הפרויקט שקיבלה השרה רגב.

עידן חדש בקריית מלאכי: בשורה חשובה לתושבי העיר ולנהגי רכב המסע הכבד. בימים הקרובים צפוי לצאת לביצוע פרויקט להקמת חניון ייעודי למשאיות וכלי רכב כבדים באזור התעשייה "מלאכיטק". המהלך יוצא לפועל לאחר שגייסה העירייה תקציב משמעותי ממשרד התחבורה, בעקבות פגישה מקצועית שנערכה לפני כחצי שנה בהובלת שרת התחבורה מירי רגב וראש העיר אליהו זוהר.

עלות הקמת החניון מוערכת ב-6 עד 7 מיליון שקלים. המטרה המרכזית של המיזם היא להעניק פתרון חניה מסודר ונוח למשאיות, ובכך להוציא את כלי הרכב הכבדים מתוך רחובות העיר והשכונות. המהלך צפוי לצמצם את עומסי התנועה, להפחית את זיהום האוויר והרעש באזורי המגורים, ומעל לכל – להגביר משמעותית את בטיחותם של הולכי הרגל והנהגים במרחב העירוני.

הפרויקט עבר בשבוע האחרון משלב התכנון לשלב הביצוע לאחר קבלת היתר הבנייה הרשמי. את העבודות והפיקוח בשטח תבצע חברת "נתיבי ישראל". על פי התוכניות, החניון צפוי להיות מוכן לפעילות בתוך כשנה מהיום.

ראש העיר, אליהו זוהר, בירך על המהלך: "זהו צעד משמעותי שמחזיר את הסדר למרחב הציבורי. אנו מביאים פתרון פרקטי שישפר את איכות החיים והנוחות לכולם. אני מודה לשרה מירי רגב ולצוות המקצועי על שיתוף הפעולה ההדוק".

מנהל אזור התעשייה, אלירן פטיטו, שהוביל את העבודה המאומצת מול גורמי הממשלה, ציין כי מדובר בשיפור דרמטי לתשתיות העיר. בעירייה מבטיחים להמשיך ולעדכן את הציבור בשלבי הביצוע ובלוחות הזמנים המדויקים ככל שיתקדמו העבודות בשטח.


◼️ חדשות קריית מלאכי, באר טוביה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית קריית מלאכי

דילוג לתוכן