עיריית ראשון לציון עדכנה את התושבים בדבר קבלת האישור המיוחל להקמת נקודת משטרה נוספת במזרח העיר, עם תוספת של עשרות תקנים של שוטרים.
העירייה תסייע בשיפוץ והקמת מבנה המשטרה החדש.

רז קינסטליך ראש העיר: "מרגע כניסתינו לתפקיד, אחת ממטרות העל שלנו הייתה חיזוק ועיבוי הביטחון בעיר.
בשנים האחרונות פעלנו מול משטרת ראשון לציון ומשטרת ישראל, באשר להוספת נקודת משטרה נוספת בעיר.
ראשון לציון נמצאת בתנופת פיתוח וגדילה ובשנים הקרובות יתווספו לעיר עם אכלוס השכונות החדשות, עוד כמאה אלף תושבות ותושבים ואנו רוצים שגם נושא הביטחון יגדל בהתאם.
אנו רוצים להודות למפקד מחוז מרכז – ניצב אבי ביטון ולמפקד משטרת ראשון לציון – נצ״מ אלעד קליין, על שיתוף הפעולה ועל השמירה הבלתי מתפשרת על העיר ראשון לציון ותושביה."
◼️ לקבוצת חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן
◼️ פורום חדשות אונליין מהערים: חולון, בת ים, ראשון לציון, אזור, באר יעקב, רחובות, נס ציונה, תל אביב ועוד… לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








