הנה בשורה נהדרת לנוסעים הרחובותיים ברכבת ישראל: עיריית רחובות, בשיתוף רכבת ישראל ובאמצעות החברה לפיתוח רחובות (ה.ל.ר.) הקימה גשר המחבר בין מתחם תחנת רכבת ברחובות לרחוב הראשי העיר – רחוב הרצל.
הגשר הינו באורך של כ-40 מ' וברוחב של כ-3 מ' והוא משמש הולכי רגל באזור תחנת הרכבת ורחוב הרצל. הגשר נגיש לבעלי מוגבלות ומאפשר גישה ישירה בין שני המוקדים המרכזיים ביותר בעיר לנוסעים בתחבורה הציבורית וייחסוך זמן הליכה ממושך. ואם כל זה לא מספיק – הגשר יואר בשעות הלילה לטובת שמירה על בטיחות העוברים והשבים.
ראש העיר, רחמים מלול: "אנו שמחים להקל על תושבות ותושבי העיר הנוסעים ברכבת ולפתוח בשבילם גשר חדש שיקל עליהם ויקצר את זמני ההליכה. עידוד הנסיעה בתחבורה הציבורית בכלל והרכבת בפרט אינו רק סיסמא מבחינתנו ונמשיך לפעול כדי לשפר את השימוש בתחבורה הציבורית בכל רחבי העיר".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










