מבזקים
זק"א: בניגוד לשמועות – אין הרוגים בערד; נמשכים החיפושים אחר מנותקי קשר תיעוד מטורף מהאוויר מהזירה בערד; חשש לשני נעדרים; צה"ל מתחקר את אי הצלחת היירוט הנחיה גורפת של שר החינוך: בוטלו כל הלימודים הפרונטליים והחרגות החינוך המיוחד בכל הארץ אשקלון עוצרת את החזרה לשגרה: הוקפאה פתיחת מסגרות החינוך המיוחד שדרות: בוטלו הלימודים הפרונטליים מחר בעקבות ההסלמה בדרום מתווה החינוך בלוד: קייטנות הפסח והחינוך המיוחד חוזרים לפעילות צמודת מיגון עזרה ראשונה נפשית: עמותת ער"ן מתגברת את מוקדי הסיוע בעקבות ההסלמה החרפה ביטחונית: בוטלו כלל פעילויות החינוך בנתיבות בעקבות ההסלמה: הלימודים בחינוך המיוחד באשדוד בוטלו אסון בערד: אירוע רב-נפגעים עם למעלה מ-70 פצועים וחשש כבד ללכודים דימונה: 59 פצועים פונו לסורוקה; ילד בן 12 במצב קשה בחדר הניתוח כ-30 פצועים בזירת הנפילה בערד; צוותי מד"א במקום דיווח ראשוני: פגיעה ישירה בערד – חשש לקריסת מבנה ונפגעים בזירה רמלה: חזרה מדורגת לחינוך המיוחד – קייטנות פסח לא יתקיימו, לא ייגבה תשלום על התקופה עדכון: יירוט מוצלח בשמי אילת; שברי מיירט נפלו בעקבה – צפו בתיעוד גן יבנה: בשל ההסלמה – בוטלו פעילויות החינוך המיוחד המתוכננות מספר הנפגעים בדימונה עלה ל-47 קיבלתם התרעה ללא אזעקה? עיריית באר שבע מסבירה את שיטת "ההתרעה המקדימה" הרמטכ"ל, רב-אלוף אייל זמיר: "אנחנו באמצע הדרך. בחג הפסח נמשיך להילחם על חירותנו ועתידנו" החמרה במצב הפצועים בדימונה: ילד בן 12 במצב קשה בחדר הטראומה בסורוקה
טשרניחובסקי

ב-12 שעות בלבד: שתי תאונות קשות התרחשו בכביש העוקף טשרניחובסקי

טשרניחובסקי

זוהי התאונה השנייה בשתים עשרה השעות האחרונות המתרחשת בכביש העוקף טשרניחובסקי – שתי התאונות במעורבות רוכבי קטנוע. היום (ראשון) בצהריים סמוך לשעה 12 פגעה נהגת רכב שעשתה פרסה ברוכב קטנוע והתנגשה בעץ. היא פונתה במצב קל לבית החולים קפלן.

נהגת רכב שביצעה פרסה בככר הרחובות טשרניחובסקי פינת נתן אלתרמן, ככל הנראה לא הבחינה ברוכב הקטנוע והעיפה אותו מספר מטרים, לאחר מכן התנגשה בעץ שעל אי תנועה ונבלמה. כוחות רפואה של איחוד הצלה ואנשי מגן דוד אדום שהגיעו למקום העניקו לה טיפול רפואי ראשוני ופינו אותה אל בית החולים קפלן שמצבה מוגדר קל. למרבה המזל רוכב הקטנוע לא נזקק לטיפול רפואי.

סמוך לחצות פרסמנו ב"רחובות היום" כי רוכב אופנוע כבן 70 הועף בלילה (שבין שבת לראשון) בצומת הרחובות טשרניחובסקי-רמב"ם בין שני רכבים. לאחר טיפול ראשוני שהוענק לו על ידי פראמדיקים וחובשים של מד"א הוא הובהל במצב בינוני לבית החולים קפלן.

"הבום היה קטלני", סיפרה אמש עדת ראייה, "כביש טשרניחובסקי הוא כביש המוות! האם לעיריית רחובות לא אכפת? אנשים עפים כאן באוויר. רוכב אופנוע עף עכשיו באוויר מול שני רכבים. עד מתי? כל כך קרוב לבית ספר ויצ"ו, מאות ילדים ביום עוברים כאן, נמאס! כל פעם נופל הלב מחדש, יותר מ20 שנה של תאונות בלי סוף. האיש שרוע על הכביש ומחר בבוקר הכל יחזור כרגיל! ממה אתם עשויים? אלה שיושבים שם? למה כל דבר צריך להתחנן ולהגיע עד מוות?".

דילוג לתוכן