מבזקים
אחריות וערבות הדדית: בוטלו חגיגות העצמאות ההמוניות גם בכפר סבא בשורה לנוסעים: טיסות הפנים בקו נתב"ג–אילת חוזרות לפעילות החל ממחר בין רסיסים לזכויות: עו"ד הגר גרטי זדה מרמת גן, שמצאה את עצמה בחזית הבירוקרטיה מלמדת אתכם איך לא להפסיד כסף החלטה באחריות ובסולידריות: בוטלו חגיגות העצמאות ההמוניות בראש העין טרגדיה: יהושע ראם ז"ל, תלמיד ישיבה מבאר יעקב, אותר ללא רוח חיים במעיין עין עקב שר הביטחון כ"ץ בלבנון: חושף את מבצע 'מחרשת הכסף' להשמדת תשתיות הטרור אהבה מנצחת: נטלי ארמה מאשדוד, כבשה את ליבו של דידי הררי לקראת הדרבי: מאות שוטרים נפרסו באצטדיון טדי יניב כהן מונה לראש אגף ציוד בחברת נמל אשדוד בן 20 מקריית גת מואשם בגין החזקת סם מסוכן לצריכה עצמית בין אחריות ביטחונית לשיקול דעת תקציבי: ראש עיריית באר יעקב דוחה את ההחלטה על חגיגות העצמאות חוסלה חוליית מחבלים במרכז הרצועה שהשתתפו בחטיפות מ־7 באוקטובר בן 77 אותר ללא רוח חיים בביתו בבאר שבע באר שבע תציין את יום הזיכרון לשואה ולגבורה בעצרת מרכזית שתשודר ללא קהל אשדוד מצמצמת חגיגות: אירועי העצמאות לא יתקיימו במתכונת המונית השנה ביטול חגיגות העצמאות בבאר שבע: "מבחן לסולידריות והערבות ההדדית שלנו" גאווה אשדודית: מכבי אשדוד בכדורעף נשים עם דאבל היסטורי ואליפות שלישית ברציפות שינוי בלוח האירועים באילת: בוטלו חגיגות העצמאות ההמוניות בטיילת ובפארק הטרמינל סולידריות ואחריות: אשדוד מבטלת את אירועי העצמאות ההמוניים פרשיית "עידן הקרח" באילת: בת 74 ושלושה בני משפחתה נעצרו בחשד לסחר בסמים

גאווה גדולה בגן יבנה: תלמידי אורט ע״ש נעמי שמר כובשים את הבמה הארצית

בתקופה האחרונה רושמים תלמידי בית הספר אורט על שם נעמי שמר שורה של הישגים מרשימים ומעוררי השראה, המעידים על מצוינות, חדשנות ומעורבות ערכית במגוון תחומים.

בתקופה האחרונה רושמים תלמידי בית הספר אורט על שם נעמי שמר שורה של הישגים מרשימים ומעוררי השראה, המעידים על מצוינות, חדשנות ומעורבות ערכית במגוון תחומים.

בחג החנוכה האחרון התקיימה תחרות הפודקאסטים הארצית "צעירים מאירים את חנוכה", בה השתתפו בני ובנות נוער מכ־20 בתי ספר מכל רחבי הארץ. את המקום הראשון בתחרות קטפו האחים בר וליאם יעקב, תלמידי אורט ע״ש נעמי שמר, לאחר שהנחו פודקאסט מרתק בנושא חקלאות מדברית. השניים הפגינו ידע רחב, מקצועיות, סקרנות ויכולת הסברה יוצאת דופן – והותירו רושם עז על צוות השופטים.

נושא התחרות השנה היה חדשנות, והמשתתפים התבקשו ליצור פודקאסט באורך של 3–5 דקות העוסק ברעיון חדשני ומעורר מחשבה. ההישג של בר וליאם זיכה גם את קבוצת Eye2Israel – קבוצת המסבירים הצעירים של בית הספר – בפרס קבוצתי בדמות סדנת סושיאל מקצועית ליצירת תוכן ושיווק ברשתות החברתיות. הקבוצה פועלת ליצירת הסברה ישראלית אותנטית ואיכותית בפלטפורמות דיגיטליות שונות.

במקביל, הישג משמעותי נוסף נרשם בבית הספר: לרון ויסמן, תלמיד כיתה י״ב 7, התקבל לנבחרת ישראל במדעי המחשב במסלול סייבר – לאחר שעמד בהצלחה בתנאי קבלה מחמירים במיוחד ועבר תהליך מיון ותחרות מאתגר.

מנהל בית הספר, ליאור גדסי, בירך על ההישגים ואמר:
"קבוצת השייכות ‘מסבירים צעירים – Eye2Israel’ היא מהוותיקות בבית הספר ופועלת בהובלת המורה יעל לוי שלומוביץ. התלמידים לומדים יזמות, רוכשים כלים להסברה ופועלים יחד למען מטרה ערכית וציונית – להסביר את ישראל לנוער בעולם. במיוחד בתקופה שלאחר מלחמה ארוכה וכואבת, לעשייה הזו יש משמעות אדירה. אנו גאים מאוד בתלמידים על ההישגים, המחויבות והדרך".


◼️ חדשות גן יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: מועצת גן יבנה

דילוג לתוכן