מבזקים
מכה לפשיעה בלוד: קלצ'ניקוב, אקדח ומטען צינור נחשפו בפעילות ממוקדת של המשטרה ומג"ב שריפה גדולה בשדרות: חדר חשמל במפעל בוער כליל, 7 צוותי כיבוי נאבקים בלהבות סבב מינויים בגבעתיים: אלעד עוז רוזגוביץ מונה לסגן ראש העירייה במקומה של סיגל שפיץ טולדנו חשד לניסיון רצח בדרום: גבר נדקר ונפצע קשה בבאר שבע, שני חשודים מהפזורה נעצרו ירי באור יום בשכונת מגורים באשקלון: כתב אישום הוגש נגד שלום זגורי שירה לעבר רכבים נמלטים תאונת עבודה בפתח תקווה: פועל נפל מגובה באתר בנייה; מצבו קשה מרדף דרמטי במועצה האזורית באר טוביה: נהג נמלט מבלשים מזרחיה לניר בנים – ונעצר עם אקדח איירסופט ברכבו מינוי חדש בספורט העירוני: ניב אורבוך מונה למנהל מחלקת הספורט בקריית מלאכי בפעם השנייה: שלמה ארצי מגיע להופעת ענק באמפי יבנה ההיסטוריה קמה לחיים: מופע לילה טכנולוגי מרהיב הושק במצודה הצלבנית בעכו העתיקה המשרד להגנת הסביבה דורש לעצור את העבודות בשדה דב: "חשש לפיזור קרקע מזוהמת" אוניברסיטת בן גוריון מאשרת: תוכנית ההכשרה למלונאות ותיירות באילת תיסגר 38 אירועים, 7 בכורות ונטע ברזילי: פסטיבל הפרינג' של באר שבע יוצא מגבולות העיר העתיקה עד 19 באוגוסט: חוף הריביירה יהפוך למרחב לילי בטוח לבני הנוער בבת ים מטען צינור ושני כלי נשק טעונים נחשפו בלוד לפני שנעשה בהם שימוש 81:65 לנובה, ויש אליפות: קבוצת הכדורסל של קהילת שבט הנובה חגגה ברמת גן אחרי 31 שנים במערכת החינוך: סמדר יהודאי תנהל את בית הספר נוף ים באשקלון סוף לנסיעות מחוץ לעיר: אור יהודה פותחת בית ספר ראשון לילדים על הרצף האוטיסטי חשד למהירות מופרזת הוביל לחשיפת עשרות גרמים של סמים באשדוד ביקש ימי מחלה, השתולל במרפאת כללית באשדוד וגרם נזק של יותר מ – 7,700 שקל

גבעת שמואל: היתר הריסה לפרויקט בינוי -פינוי "שער העיר"

הוועדה המקומית לתכנון ולבנייה גבעת שמואל חתמה היום על היתר הריסה לפרויקט בינוי-פינוי של פרויקט "שער העיר" של חברת אזורים. מדובר בפרויקט הפינוי-בינוי השני שמאושר בעיר.

הוועדה המקומית לתכנון ולבנייה גבעת שמואל חתמה היום על היתר הריסה לפרויקט בינוי-פינוי של פרויקט "שער העיר" של חברת אזורים. מדובר בפרויקט הפינוי-בינוי השני שמאושר בעיר.

הפרויקט, הממוקם ברחוב בן גוריון (1-9), כולל הריסתן של 112 יחידות דיור קיימות ב-9 מבנים, ובניית 367 יחידות דיור ב-3 מגדלים. הפרויקט ישלב חניה תת-קרקעית, מסחר ומבני ציבור.

חלקו הראשון של הפרויקט נמצא כבר בביצוע מאז שנת 2022, עם בנייתו של מגדל בן 30 קומות במגרש פרטי ריק. חלקו השני של הפרויקט, אשר קיבל כעת היתר הריסה, כולל את הריסתם של 5 מבנים מתוך 9 הקיימים, ובניית 2 מגדלים בני 25 קומות עם 210 יחידות דיור.

בנוסף, הפרויקט כולל את בנייתם של 4 גני ילדים ושטחי מסחר בהיקף של 3,450 מ"ר, וכן יצירת כיכר מסחרית בין מבני התעסוקה הקיימים הסמוכים לבין מבני המגורים החדשים.

ראש העיר, יוסי ברודני: "מדובר בפרויקט גדול ומשמעותי, שישנה את פני הכניסה לגבעת שמואל ויהפוך אותה למרכז עירוני שוקק. שער העיר הוא פרויקט הפינוי-בינוי השני בעיר שיוצא לדרך והוא מהווה אבן דרך חשובה בהתחדשות של השכונות הוותיקות בעיר. הבניינים החדשים לא רק מספקים פתרונות דיור נוספים, אלא גם מעניקים לתושבים סביבת מגורים איכותית, הכוללת ממ"ד, מעלית ומרחב ציבורי משודרג עם תשתיות חדשות וריאות ירוקות".

 

◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: טיטו אומן אדריכלים

דילוג לתוכן