לאור המצב, קיים ראש מועצת גדרה יואל גמליאל התייעצות דחופה בשיתוף עם מנכ״ל רשת דרכא, גיל פרג, ויחד עם מנהלת אגף החינוך, מנהלי ומנהלות בתי הספר והנהגת ההורים לגבי מתווה הלימודים בכיתות י’, י״א, י״ב.
לדברי גמליאל: "לאחר ההתייעצות ולטובת שמירה על בריאות הציבור, קיבלתי החלטה כי החל ממחר, 12.1.22, תלמידי ותלמידות שכבות י׳, י״א, י״ב בכל התיכונים בגדרה יעברו ללמידה מרחוק. הפרטים המלאים לגבי הלמידה יתקבלו ממנהלי/ות התיכונים. אנא הקפידו על עטיית מסיכות, שמרו על בריאותכם ובריאות יקיריכם".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









