מבזקים
אשדוד ממשיכה לבנות את עצמה כעיר אופנה: תערוכת “קול כלה” נפתחה בבית קלנג פשיטת אכיפה במתחם עסקי בקריית מלאכי חשפה שורת ליקויים אשדוד: קטין נמלט פעמיים מהשוטרים – ואז נתפס עם סכין וחומר החשוד כסם באר יעקב, ראשון לציון, רמלה ולוד בדרך למהפכת תחבורה: הקו החום יוצא לדרך גבעת שמואל מצדיעה לנוער שמתנדב: 33 בני ובנות נוער קיבלו הצטיינות עירונית ירושלים, שדרות, חולון, אילת ויהודה ושומרון: 12 ישיבות הסדר הודיעו "לא נשלח תלמידים לשריון" ריגול בבת ים בזמן מלחמה: כתב אישום הוגש נגד תושב העיר שסיפק מידע לאויב בתמורה לכסף "מתחייב שנמצא את המקום להנציח אותו": חבר מועצת העיר רחובות אביב איטח ניחם את משפחתו של ישי לוי ז"ל על רקע חוב הימורים של רבע מיליון שקלים: כתב אישום על ניסיון רצח הוגש נגד שני צעירים בגבעת זאב אמצעי לחימה לצד עריסת תינוק: כוחות חטיבת גבעתי פועלים צפונית לליטני שינויים בצמרת הניהולית: אושרי דודאי הירושלמי מונה למנכ"ל ונציג הבעלים בבני יהודה טלטלה בצמרת עיריית באר שבע: הגזבר ליאור דיעי מסיים את תפקידו לאחר 21 שנה טוויסט מקסיקני-בווארי: מתכון מנצח לצ'ילי קון קרנה נקניקיות נתניה מצדיעה לאברהם סוצקבר: שדרה חדשה נחנכה על שמו של גדול משוררי היידיש בעולם חומת המגן של העיר: אור יהודה הצדיעה למשרתי ומשרתות המילואים מהפכת קמעונאות בחולון: רשת יוחננוף השיקה סניף ענק וחדשני על פני 8,000 מ"ר תצביעו ברגליים: מצעד הגאווה 2026 בתל אביב חוזר למסלול המסורתי לאורך הטיילת עם רשימת כוכבים חסרת תקדים על הבמה דרמה בדרום: שוטר ושני קרובי משפחתו, בהם אל"מ במילואים, נעצרו בחשד לניסיון רצח מתוכנן "רציתי איור אמיתי, כזה שהבין אותי": היוצרת חן בוקר-אמר בחרה באמן והמאייר נדב ורטה לתמונת ספר הביכורים ״נעלם איקס״ הדור הבא של האנרגיה המקיימת: אילת, באר שבע, רהט, אופקים, קריית גת, אשקלון, רחובות, ראשון לציון, בת ים, ירושלים, נתניה ומטה בנימין נבחרו לתוכנית הלאומית "סוויץ'"

גופתו של ג׳ושוע לואיטו מולל ז"ל, אזרח טנזניה, הושבה לקבורה

מולל, סטודנט לחקלאות שנרצח ונחטף ב-7/10, הושב אמש לישראל; המנהלת ממשיכה ללוות את המשפחה ומיחלת לשובם של 6 החטופים הנותרים

מנהלת החטופים, השבים והנעדרים במשרד ראש הממשלה הודיעה כי היא מרכינה ראש ומשתתפת בצער משפחתו של ג׳ושוע לואיטו מולל ז"ל.

מולל, שהיה אזרח טנזניה וסטודנט לחקלאות, נרצח ונחטף ב-7 באוקטובר, וגופתו הושבה אמש לקבורה. מנהלת החטופים הודיעה כי תמשיך ללוות את משפחתו של מולל ז"ל, יחד עם שאר משפחות החטופים והשבים.

בסיום הודעתה, הביעה המנהלת את תקוותה לשובם המהיר של כל מי שעדיין מוחזק בשבי חמאס: "אנו מייחלים לשובם הביתה במהרה של כל יתר 6 החטופים שעדיין נותרו בשבי חמאס".

ג'ושוע לואיטו מולל ז״ל מטנזניה. ג'ושוע הגיע לקיבוץ נחל עוז 19 ימים בלבד לפני השבת השחורה, לאחר לימודי אגרונומיה באוניברסיטה. הוא תכנן ללמוד בישראל חקלאות מעשית, ולחזור למולדתו עם ארגז כלים רחב. בבוקר השבעה באוקטובר ג׳ושוע עבד ברפת של הקיבוץ, עם פרוץ המחבלים הוא נרצח ונחטף לעזה. משפחתו מספרת שהיה מנומס, אדיב, חרוץ מאוד, בעל חיוך גדול שלא יורד מהפנים. הוריו וארבעת אחיו גרים בטנזניה.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן